Sportivii de la CS Terra Kid Zalău au cucerit cinci titluri europene în Italia

Clubul Sportiv Terra Kid Zalău a avut cinci reprezentanţi la ediţia din acest an a Campionatului European de karate tradiţional, rezervat seniorilor, tineretului şi copiilor.

Competiţia s-a desfăşurat la Caorle (Italia), însă delegaţia zălăuană, în frunte cu preşedintele Remus Cliţan, s-a arătat total nemulţumită de condiţiile oferite de italieni.
Călin Marincaş, care este şi intructorul clubului, a obţinut cele mai bune rezultate, devenind de trei ori campion european. Cel declarat cel mai bun sportiv al Sălajului în ultimii ani a cucerit medalia de aur atât în proba de kumite echipe, cât şi la kumite individual. Marincaş s-a clasat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului şi în proba de fuku-go, în timp ce în proba de kata a câştigat medalia de argint.
Marc Crecan a obţinut şi el trei medalii la Europenele din Italia. Sportivul zălăuan a devenit campion european cu echipa României, în proba de kumite echipe, în timp ce la kumite individual a câştigat medalia de argint. În proba de fuku-go, Crecan a obţinut medalia de bronz.
Iulia Cliţan a cucerit, şi ea, titlul european în proba de kumite echipe, iar în proba de fuku-go a fost medaliată cu bronz.
Solyom Szilard a participat la categoria copii 3, unde s-a clasat pe locul opt.
Din delegaţia zălăuană a făcut parte şi Szeri Roberta, care a participa la Cupa Europeană, fiind medaliată cu argint în proba de kata.

Alte articole

One Thought to “Sportivii de la CS Terra Kid Zalău au cucerit cinci titluri europene în Italia”

  1. paul

    felicitari si la mai mare

Leave a Comment