Sportivii de la CS Dani-San s-au remarcat la Campionatul Naţional de Karate-Do

După o perioadă lungă, cu diferite restricţii din cauza pandemiei de Covid-19, sportivii de la CS Dani-San au revenit pe “tatami”, participând zilele trecute la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Karate-Do, desfăşurată la Târgu Secuiesc.

Cel mai eficient sportiv din delegaţia zălăuană, condusă de antrenorul Dan Chiş, a fost Darius Goron, sportiv ce a devenit cvadruplu campion national la categoria Under 21. Acesta a mai cucerit două medalii de argint şi una de bronz, introcându-se acasă cu şapte medalii. Cvadruplu campion national a devenit şi Samuel Benţa, la juniori, iar la cadeţi, Cristian Balea a obţinut două medalii de argint, iar Gal Levente, una de bronz. David Almăşan a urcat de două ori pe treapta a doua a podiumului şi o data pe a treia, iar Chiş Mihail a urcat de patru ori pe podium, cucerind o medalie de argint şi trei de bronz.

“Toţi sportivii merită felicitaţi, fiindcă au avut un parcurs bun. Darius Goron a fost cel mai prolific sportiv al clubului, având un parcurs foarte bun şi o gândire analitică asupra abordării fiecărui meci. Un parcurs bun au avut şi cadeţii David Almăşan şi Chiş Mihail, care, deşi nu au împlinit 14 ani, au reuşit să urce pe podium la categoria 14 – 15 ani. Am avut emoţii pentru sportivi, deoarece mulţi dintre ei sunt în momentul schimbării categoriei, dar au depăşit cu succes situaţia”, a declarat antrenorul Dan Chiş.

Medaliile sportivilor zălăuani au fost obţinute în probele de kumite shobu nihon, kumite shobu sanbon, kumite shobu ippon, kumite wkf, kansei shiai, kumite echipe şi kata.

În urma rezultatelor înregistrate la Campionatul Naţional de la Târgu-Secuiesc, se va forma lotul național care va face deplasarea la Campionatul European din Bulgaria, programat în perioada 20 – 22 aprilie.

 

One Thought to “Sportivii de la CS Dani-San s-au remarcat la Campionatul Naţional de Karate-Do”

  1. […] După o perioadă lungă, cu diferite restricţii din cauza pandemiei de Covid-19, sportivii de la CS Dani-San au revenit pe “tatami”, participând zilele trecute la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Karate-Do, desfăşurată la Târgu Secuiesc. Cel mai eficient sportiv din delegaţia zălăuană, condusă de antrenorul Dan Chiş, a fost Darius Goron, sportiv ce a devenit cvadruplu campion national la categoria Under 21. Acesta a mai cucerit două medalii de argint şi una de bronz, introcându-se acasă cu şapte medalii. Cvadruplu campion national a devenit şi Samuel Benţa,…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment