Sportivii de la CS Dani San au început pregătirile pentru competiţiile din 2020

Dacă în ultimii ani, CS Dani-San a început pregătirile cu un cantonament la Băile Tăşnad, în acest an, pregătirea are loc pe plan local, preşedintele CS Dani-San, Dan Chiş, afirmând că motivul îl reprezintă modificările suferite în structura anului şcolar.

“Ne-am fi dorit şi în aceste an o pregătire centralizată la Tăşnad, dar, din cauza faptului că structura anului şcola a suferit modificări, am preferat ca pregătirea fizică şi marcarea începutului perioadei de pregătire să o facem pe plan local. Am început, aşa cum era normal, cu un volum mare de muncă, urmând ca pe parcurs ce ne vom apropia de momentul competiţiilor să avem un volum mai mic şi o intensitate mai mare, pentru a atinge forma sportive maximă”, ne-a informat Dan Chiş.

Anul 2019 a fost unul foarte bun pentru sportivii cubului zălăuan, antrenorul Dan Chiş arătându-se mulţumit de ceea ce au realizat sportivii lui.  “Am avut un an 2019 foarte bun, cu rezultate foarte bune atât pe plan national, cât şi international. Numai la competiţiile internaţionale am obţinut zece locuri I, opt locuri II şi 16 locuri III, în condiţiile în care deplasarea la competiţii am făcut-o într-o formulă mai restrânsă”, a mai afirmat Chiş.

Antrenorul zălăuan speară la rezultate bune şi în 2020, chiar dacă unii dintre elevii săi sunt în clase terminale. “Sper ca şi anul acesta să ne ridicăm la nivelul dorit, să obţinem rezultate bune, cu toate că mulţi dintre sportivii noştri sunt în clase terminale, fiind nevoiţi să facă un efort suplimentar”, a adăugat preşedintele CS Dani-San.

În încheiere, antrenorul zălăuan le-a urat sportivilor succes în competiţiile viitoare, menţionând că un sprijin financiar mai consistent din partea autorităţilor locale şi a unor oameni de afaceri din zonă i-ar da posibilitatea acestuia să achiziţioneze câteva aparate necesare pentru pregătire.

Leave a Comment