Slovenul demis de pe banca Rematului va antrena Tomis Constanţa

Radovan Gacic este noul antrenor al echipei Tomis Constanţa, urmând să colaboreze cu secundul turc Erkan Togan, fost jucător la echipa de la malul mării
Principala rivală a campioanei Remat Zalău şi-a anunţat zilele trecute noua conducere tehnică, cu care va încerca să obţină titlul de campioană în sezonul viitor, dar şi să facă o figură cât mai frumoasă în Liga Campionilor. Volei Club Municipal Tomis Constanţa va fi antrenată în sezonul următor de slovenul Radovan Gacic, tehnicianul adus în urmă cu două sezoane pe banca tehnică a campioanei Remat, dar demis la scurt timp, după ratarea primului obiectiv, Cupa României. Radovan Gacic şi Erkan Togan vor avea o misiune dificilă în noul sezon, având în vedere că formaţia de la malul mării va evolua, în premieră, în Liga Campionilor, unde le va avea ca adversare în Grupa E pe Fenerbahce Grundig Istanbul (campioana Turciei), PGE Skra Belchatow (vicecampioana Poloniei şi finalista Ligii Campionilor) şi Dinamo Moscova (locul 3 în Rusia şi actuala deţinătoare a Cupei CEV). Conducerea grupării de pe litoral speră ca cei doi antrenori să readucă titlul de campioană al României la Constanţa, după o pauză de patru ani.
Dacă Radovan Gacic nu a mai avut în trecut nicio tangenţă cu clubul Tomis, Togan se va întoarce ca antrenor secund la formaţia constănţeană, după ce a evoluat doi ani ca universal, în sezoanele 2006 – 2007 şi 2007 – 2008, de fiecare dată reuşind să câştige atât campionatul, cât şi Cupa României.

Leave a Comment