Simona Maxim, locul doi la Concursul Internaţional de la Bucureşti

Rezultatele bune continuă pentru atleta zălăuană Simona Maxim, sportivă legitimată la Steaua Bucureşti. Calificată deja la Campionatul Mondial de maraton, programat în 10 august, la Moscova (Rusia), fosta atletă a CSM Zalău ia startul la tot mai multe curse pentru a se menţine în formă până la competiţia de la Moscova. Simona Maxim a participat duminică la Concursul Internaţional de la Bucureşti, luând startul în cursa de 10,5 kilometri.

Sportiva zălăuană a reuşit o cursă bună, clasându-se pe poziţia a doua la final şi intrând în posesia unui CEC de 200 de euro. Rezultatul vine la o săptămână după ce Maxim a obţinut locul trei la semimaratonul de la Prishtina (Kosovo).
Pe primul loc în proba de 10,5 kilometri s-a clasat Ancuţa Bobocel, de la Dinamo, iar pe ultima treaptă a podiumului a urcat Elena Moagă, de la CS Pandurii Târgu Jiu.
Pentru atleta legitimată la Steaua Bucureşti a fost penultima cursă înaintea Campionatului Mondial de maraton, aceasta urmând să ia startul în 23 iunie la un semimaraton în Cehia, unde va fi trimisă de firma Adidas, cu care sportiva a semnat un contract de sponsorizare.
Până în 23 iulie, Simona Maxim va continua pregătirea la Piatra Arsă, după care va urma un stagiu de pregătire intensă de opt zile, la Snagov.

Leave a Comment