Simona Maxim a câştigat semimaratonul de la Piacenza

Legitimată în prezent la Steaua Bucureşti, atleta zălăuană Simona Maxim a reuşit o cursă foarte bună la primul său concurs din acest an, semimaratonul de la Piacenza.

Fosta atletă a CSM Zalău s-a clasat pe primul loc la finalul cursei de 30 de kilometri, reuşind să obţină şi un timp foarte bun, o oră, 14 minute şi 47 de secunde. „Mă bucur mai mult pentru timpul înregistrat, decât pentru locul pe care l-am ocupat la final. Anul trecut am mai reuşit un timp atât de bun, la Campionatul Naţional de semimaraton, de la Oradea. Acest concurs a fost o verificare pentru maratonul de la Rotherdam, din luna aprilie”, ne-a precizat atleta zălăuană.
Poziţia a doua a fost ocupată de Stefani Eliza, care a încheiat cursa cu timpul de o oră, 14 minute şi 51 de secunde. Podiumul a fost completat tot de o atletă din Italia, Iozzia Ivana, care a înregistrat timpul de o oră, 18 minute şi 12 secunde.
În prima lună a acestui an, Simona Maxim s-a pregătit la Băile Felix, continuând antrenamentele la Snagov până la semimaratonul de la Piacenza.

Alte articole

One Thought to “Simona Maxim a câştigat semimaratonul de la Piacenza”

  1. cititor

    Semimaraton pe 30 de km ?! 1 ora, 14 min,47 sec
    pe 30 de km ? Am impresia ca scrieti doar pentru prosti ! Din pacate mai sunt si cunoscatori de meserie !

Leave a Comment