Şimleuanul Liviu Antal, dorit la Steaua

Echipa şimleuanului Liviu Antal, FC Vaslui, este la un pas de desfiinţare din cauza problemelor financiare. Situată pe locul cinci in campionat, formaţia pregătită până joi de Liviu Ciubotariu este foarte aproape de a avea soarta Unirii Urziceni, din cauză că are datorii uriaşe către jucători. Mai mulţi fotbalişti ai clubului moldan sunt neplătiţi de luni bune şi şi-au depus memorii la Federaţia Română de Fotbal pentru a deveni liberi de contract, printre ei numărându-se şi Liviu Antal. Următoarea echipă pentru care ar putea evolua acesta ar putea fi chiar formaţia campioană. Fotbalistul de la poalele Măgurii a fost dorit şi în trecut de Steaua Bucureşti, iar Antal a rămas în vederile oficialilor din Ghencea. „Nu mi-am luat banii de mai bine de şase luni la FC Vaslui şi îmi voi depune memoriu. Celeban a plecat deja de la echipă. Rămâne de văzut ce se va întâmpla. Aş minţi să spun că nu vreau la Steaua, dar, deocamdată nu este nimic concret”, a declarat Liviu Antal la DigiSport.

Pe lângă mijlocaşul şimleuan, Steaua îşi doreşte alţi trei jucători: Vytautas Cerniauskas – portar, Piotr Celeban – mijlocaş drepta şi Henrique Madson – mijlocaş.
Clubul moldav a avut termen până marţi pentru a face dovada faptului că salariile restante au fost plătite sau că jucătorii sunt de acord cu reeşalonarea banilor, dar acest lucru nu s-a întâmplat, iar FC Vaslui riscă să nu primească licenţa pentru sezonul viitor.
Chiar dacă au existat zvonuri potrivit cărora jucătorii nu se vor mai prezenta la antrenamente şi nici la partida de sâmbătă cu Universitatea Cluj, Antal a precizat că formaţia moldavă va fi prezentă la Cluj. „Eu ştiu că se pleacă la Cluj, dar nu şi unde vom sta sau alte detalii. La antrenamente venim, nici nu se pune problema, fiindcă e important pentru noi acest aspect”, a mai afirmat fotbalistul pentru aceeaşi sursă.
De menţionat că Liviu Antal a redevenit de curând cel mai bun marcator din Liga I, cu 13 reuşite, alături de Valentin Lemnaru de la Universitatea Cluj.

Leave a Comment