Simleuanii nu se gandesc decat la victorie

Simleuanii nu se gandesc decat la victorie

Dupa trei infrangeri consecutive, gruparea de la poalele Magurii nu pune in calcul decat varianta victoriei in partida pe care o va sustine maine pe teren propriu

sambata, ora 11, Stadion Magura

FC Silvania Simleu Silvaniei – Ariesul Turda

Venita dupa trei infrangeri consecutive, doua in deplasare si una pe teren propriu, FC Silvania Simleu Silvaniei vrea cu orice pret sa obtina maine a doua victorie din actualul sezon al Ligii a II-a de fotbal. Sambata este un meci pe care noi trebuie sa-l castigam cu orice pret. Daca la Petrosani si la Cluj baietii au avut o evolutie mai modesta, sambata vor trebui sa demonstreze ca au valoare de Liga a II-a, a precizat presedintele FC Silvania, Ioan Gurzau. Nu va fi insa un meci prea usor, avand in vedere ca adversara de maine a zalauanilor, Ariesul Turda, este o echipa aflata pe val, care vine dupa doua victorii consecutive. Formatia din Turda a avut un inceput dezastruos, inregistrand patru infrangeri, dupa care a urmat demiterea antrenorului Alexandru Pelici, locul acestuia fiind luat de Marin Tudorache. Odata cu sosirea noului antrenor, la echipa au ajuns si opt jucatori care au deja experienta esalonului secund. Imediat au aparut si rezultatele pozitive, Ariesul Turda invingand in ultimele doua etape cu scorul de 1 – 0 CFR Timisoara si cu scorul de 2 – 1 Fortuna Covaci. Pentru partida de maine, antrenorul Dacian Nastai nu va putea conta pe Marius Varga, care este accidentat. Meciul va fi oficiat la centru de timisoreanul Cornel Fanita, ajutat la cele doua linii de Dan Ilies (Brasov) si Carmen Neagu Oradea. Rezerva va fi zalauanul Ciprian Demian, observator de arbitri baimareanul Iosif Gherghely, iar observator de joc Tiberiu Satmari (Targu Mures).

Inaintea partidei de la Simleu-Silvaniei, gruparea de la poalele Magurii ocupa locul 13 in clasament, in timp ce Ariesul Turda se situeaza pe pozitia a XII-a, avand cu un punct mai mult decat simleuanii.

Programul complet al etapei: CFR Timisoara – CS Muresul Targu Mures, Fortuna Covaci – Muresul Deva, FC Silvania – Ariesul Turda, Gaz Metan CFR Craiova – Minerul Lupeni, FC Baia Mare – CS Otopeni, FC Bihor – FC Arges, CSM Ramnicu Valcea – UTA Arad, Dacia Mioveni – U Cluj, Jiul Petrosani – Drobeta Turnu Severin.

Clasament:

1. U Cluj 6 5 1 0 13

Leave a Comment