Şimleu Silvaniei şi comuna Pericei au fost gazda Campionatului Mondial de tenis cu piciorul

Timp de trei zile, Şimleu Silvaniei şi comuna Pericei au fost gazda ediţiei din acest an a Campionatului Mondial de tenis cu piciorul (tufnet), eveniment dedicat categoriei Under 21.

Sportivi din opt ţări (Italia, România, Franţa, Ungaria, Irak, Spania, Slovacia şi Cehia) au participat la evenimentul din judeţul nostru, competiţia cuprinzând 52 de meciuri la categoriile simplu, dublu şi triplu.

Lotul României a avut în componenţă şi jucători sălăjeni, Şimleu Silvaniei având rezultate notabile în acest sport în ultimii ani. În 2019, Simex Şimleu Silvaniei a devenit vicecampioană naţională la tufnet, iar jucători din Şimleu Silvanie au făcut parte din lotul României la competiţiile internaţionale de seniori.

La „Mondialele” desfăşurate la finalul săptămânii trecute în Sălaj, categoria de simplu a fost câştigată de Cehia, România clasându-se pe poziţia a şaptea, doar înaintea Italiei. Cehia a „făcut legea” şi la dublu şi la triplu, unde naţionala ţării noastre s-a clasat pe locul şase la ambele categorii.

 

One Thought to “Şimleu Silvaniei şi comuna Pericei au fost gazda Campionatului Mondial de tenis cu piciorul”

  1. Dorin

    Felicitari organizatorilor!

Leave a Comment