Sergiu Ilieş, în atenţia campioanei Remat Zalău

Dacă va ajunge la o înţelegere cu cei din conducere, voleibalistul zălăuan îl va înlocui pe postul de ridicător pe Andrei Stoian

Campania de transferuri continuă la campioana Remat, conducerea clubului intenţionând să aducă în zilele următoare, la formaţia de sub Meseş, încă doi voleibalişti străini şi doi români. Totul este deocamdată doar la nivel de discuţii, însă una dintre variante este şi readucerea la echipă a ridicătorului zălăuan Sergiu Ilieş. Pe acest post evoluează Andrei Stoian, voleibalist revenit la Remat în urmă cu două sezoane, însă, în acestă vară, oficialii campioanei l-au transferat pe acest post pe americanul Jonathan Winder, voleibalist care, cu siguranţă va evolua ca titular pe acest post.
Revenit la echipa zălăuană în urmă cu două sezoane, Andrei Stoian, voleibalist originar din Craiova, pare să fi ieşit în această vară din graţia unor persoane din conducere, după unele discuţii contradictorii, astfel că ar putea părăsi clubul cu care a devenit de două ori campion al României. În cazul în care Andrei Stoian nu îşi va prelungi contractul cu Remat Zalău, locul acestuia va fi luat de zălăuanul Sergiu Ilieş. Atât Ilieş, cât şi persoane din conducerea campioanei au confirmat faptul că au avut loc discuţii, dar o decizie definitivă în acest sens urmează a fi luată săptămâna viitoare.
În vârstă de 35 de ani, cu peste 200 de selecţii în echipa naţională a României, Sergiu Ilieş are la activ 10 titluri de campion: 3 cu Elcond Zalău, 3 cu Deltacons Tulcea, 1 cu Hypo Tirol Innsbruck (Austria), 2 cu Tomis Constanţa şi 1 cu Remat Zalău, în urmă cu trei sezoane, când echipa de la poalele Meseşului a devenit pentru prima dată campioană în istorie. Ilieş a evoluat ultima dată la Phoenix Şimleu Silvaniei, cu care a promovat în această vară în Divizia A1.

Leave a Comment