„Se vor lua măsuri împotriva tuturor, nu doar a antrenorului”, spune primarul Zalăului

Extrem de dezamăgit de evoluţia echipei Remat Zalău din partida de sâmbătă, când a pierdut cu 0 – 3 pe terenul nou-promovatei Phoenix Şimleu, primarul municipiului Zalău, Radu Căpîlnaşiu, a precizat că se vor lua măsuri drastice după eşecul în faţa Phoenixului atât în rândul jucătorilor, cât şi al antrenorilor. „Măsuri se vor lua împotriva tuturor, nu doar a antrenorului, pentru că aici este vorba şi de atitudinea jucătorilor. Va fi o şedinţă la începutul săptămânii şi se va lua o decizie, pentru că este clar că lucrurile nu pot rămâne aşa. După cum se comportă unii dintre jucători, pentru mine nici nu a fost o surpriză foarte mare această înfrângere. Oricum, cu toţii vor avea de suferit. Să nu creadă jucătorii că pentru ei va fi doar o schimbare de antrenor şi atât. Cu toţii vor avea de suferit. Este inadmisibil ca dintr-o echipă campioană să ajungi pe ultimele locuri în clasament”.

Alte articole

6 Thoughts to “„Se vor lua măsuri împotriva tuturor, nu doar a antrenorului”, spune primarul Zalăului”

 1. Anonim

  Domnule primar, salut initiativa de a face curartenie la echipa, incepand de sus pana jos, dar sa se faca. Sunt o serie de oportunisti care doar interesul personal il vizeaza. Incepeti cu cei din jurul dumneavoastra. Si nu e vorba de Potrovita si Nistorescu. Ei au legamant doar cu banii, nu pun suflet in ceea ce fac.

 2. zalaucu

  s.o.s. s.o.s…. volei??!!
  chemati l pe DL.CIUPE sprijinitil, cat nu i prea tarziu si mai avem sanse la play-off.!!

 3. gogu

  La inceputul campionatului ne ,,amenintati,, cu un nou titlu de campioana afirmand ca lotul actual este mai valoros decat cel din editia trecuta de campionat. Degeaba schimbati antrenorul, se vede treaba ca jucatorii sunt lipsiti de valoare, deoarece antrenorul a castigat titlul cu echipa si in liga a a avut o evolutie buna. Vinovati sunt cei responsabili cu transferurile. Parerea mea este ca toata conducerea acestei echipe este formata din diletanti, fara exceptie.

 4. Anonim

  feher a castigat cel mai bine dupa acest meci!

 5. anonimul african

  Analize, masuri, schimbari! Dar cu banii investiti cum ramane? Ca pentru sportivii autohtoni nu sunt bani, dar pentru aceste nonvalori -insa cu mari pretentii- a gasit primarul de unde sa dea !!! RUSINE !

 6. chibit

  Ce se mai bucura Tadici !

Leave a Comment