Se întrevede un nou titlu pentru Volei Municipal Zalău

Volei Municipal Zalău a făcut un nou pas spre titlul de campioană naţională. Echipa condusă de polonezul Andrzej Kowal s-a impus sâmbătă seara, pe teren propriu, cu scorul de 3 – 0 în faţa Unirii Dej, formaţie ce a învins în urmă cu o săptămână Universitatea Craiova, una dintre candidatele la titlu. Oltenii pregătiţi de Dănuţ Pascu au făcut sâmbătă un nou pas greşit, pierzând cu 1 – 3 pe terenul Arcadei Galaţi, rezultat în urma căruia, Zalăul s-a distranţat la nouă puncte de Craiova, având acelaşi avans şi faţă de gălăţeni, care ocupă poziţia a treia.
După 25 – 21 în setul de debut, dejenii s-au mobilizat mai bine în actul secund, conducând cu 21 – 17 spre final, moment în care Zalăul a solicitat timp de odihnă. Două atacuri reuşite de  Dal Bosco şi Matei, urmate de blocajele lui Bartha şi Spînu au făcut ca tabela să arate din nou egalitate, de această dată la 21. S-a mers „cap la cap” până la 26, iar Gradinarov şi Mihalcea au încheiat setul cu 28 – 26.
Ultimul parţial a durat cel mai puţin, zălăuanii câştigând cu 25 – 18.
După succesul de sâmbătă, Volei Municipal a acumulat 40 de puncte, consolidându-şi poziţia de lider. În etapa viitoare, programată miercuri, 20 februarie, zălăuanii vor evolua pe terenul echipei Arcada Galaţi.

sursa foto: voleizalau.ro

Leave a Comment