Se clatină semicercul zălăuan

Handbal Club Zalău nu a mai câştigat un meci oficial de la începutul lunii decembrie, pierzând ultimele patru dispute, dintre care, trei pe teren propriu. Eliminată din Cupa României încă din primul tur, HC Zalău se află într-o situaţie delicată şi în campionat, unde ocupă locul 12 din 14 echipe, cu doar 9 puncte după 12 etape.
Duminică, în penultima etapă a turului, handbalistele conduse de Gheorghe Tadici au cedat la o diferenţă de şase goluri, 24 – 30, pe teren propriu, în faţa formaţiei Minaur Baia Mare. Zălăuancele aveau nevoie de victorie ca de aer pentru a putea părăsi cât mai repede zona fierbinte a clasamentului, dar situaţia din teren a fost cu totul alta decât cea pe care şi-a dorit-o antrenorul Tadici şi spectatorii zălăuani prezenţi la sală în număr foarte mare. HC Zalău a condus doar în debut, când a avut 4 – 2, oaspetele egalând rapid situaţia şi trecând apoi la conducere. Echipa lui Tadici a revenit şi a restabilit egalitatea la 11, dar la cabine tot băimărencele au intrat cu avantaj, 16 – 13. Zalăul nu a mai avut puterea să revină pe tabelă în partea secundă, Minaur aflându-se în permanenţă la conducere şi reuşind să se impună la o diferenţă de şase goluri.
Eşecul de duminică a fost greu de digerat pentru toţi iubitorii handbalului zălăuan, cu atât mai mult cu cât echipa se află într-o situaţie în care nu s-a mai regăsit de foarte mulţi ani.
HC Zalău va încheia turul duminică, 22 ianuarie, pe terenul ultimei clasate, CSM Galaţi, echipă ce nu a obţinut nici un punct în acest sezon.

6 Thoughts to “Se clatină semicercul zălăuan”

 1. […] Handbal Club Zalău nu a mai câştigat un meci oficial de la începutul lunii decembrie, pierzând ultimele patru dispute, dintre care, trei pe teren propriu. Eliminată din Cupa României încă din primul tur, HC Zalău se află într-o situaţie delicată şi în campionat, unde ocupă locul 12 din 14 echipe, cu doar 9 puncte după 12 etape. Duminică, în penultima etapă a turului, handbalistele conduse de Gheorghe Tadici au cedat la o diferenţă de şase goluri, 24 – 30, pe teren propriu, în faţa formaţiei Minaur Baia Mare. Zălăuancele aveau… Citeste mai mult […]

 2. […] Handbal Club Zalău nu a mai câştigat un meci oficial de la începutul lunii decembrie, pierzând ultimele patru dispute, dintre care, trei pe teren propriu. Eliminată din Cupa României încă din primul tur, HC Zalău se află într-o situaţie delicată şi în campionat, unde ocupă locul 12 din 14 echipe, cu doar 9 puncte după 12 etape. Duminică, în penultima etapă a turului, handbalistele conduse de Gheorghe Tadici au cedat la o diferenţă de şase goluri, 24 – 30, pe teren propriu, în faţa formaţiei Minaur Baia Mare.  » Mai multe detalii […]

  1. Monica

   Schimbați-l pe Tadici! El e de vina! E expirat!!!

 3. Anonim

  Lasă-ți fetelor măcar la finalul meciului v-ați pupat cu nenea care e dublura lui Liviu Dragnea

 4. Anonim

  Poate recunoasteti in sfarsit ca nu mai are rost sa bagam atatia bani in hanbal, volei fotbal de la primarie

Leave a Comment