Şcoala Gimnazială din Dragu, locul patru la Olimpiada Gimnaziilor de oină

După rezultate foarte bune obţinute la fazele judeţene şi zonale, echipa de oină a Şcolii Gimnaziale din Dragu a reuşit să se califice la etapa finală a Olimpiadei Gimnaziilor la disciplina oină, eveniment desfăşurat la Complexul Sportiv de la Izvorani. Alături de elevii pregătiţi de profesorul Cosmin Ardelean, au mai fost prezente echipe ale şcolilor din Călăraşi, Sibiu, Dolj, Iaşi, Galaţi, Arad şi Bucureşti.
Reprezentanta Sălajului a avut o presaţie onorabilă şi de această dată, clasându-se pe locul patru la finalul întrecerii.
Şcoala Gimnazială Dragu a înregistrat patru victorii şi trei înfrângeri: 0 – 12 cu Şcoala Gimnazială din Curcani (Călăraşi), 6 – 10 cu Şcoala Gimnazială „Matei Basarab” din Turnu Roşu (Sibiu), 8 – 9 cu Şcoala Gimnazială din Galicea Mare (Dolj), 6 – 2 cu Şcoala Gimnazială din Maxuţ (Iaşi), 8 – 4 cu Şcoala Gimnazială din Simand (Arad) şi 8 – 0 cu Şcoala Gimnazială „Mircea Sântimbreanu” din Bucureşti.
„Această menţiune reprezintă cel mai bun rezultat obţinut de către unitatea noastră până în prezent. Din păcate, o greşeala gravă de arbitraj ne-a văduvit de medaliile de bronz şi implicit de locul III, dar în sport, ca şi în orice domeniu, se mai greşeşte voit sau nevoit. Îmi felicit băieţii pentru dăruirea de care au dat dovadă, au făcut nişte meciuri extraordinare şi pot să spun cu toată convingerea că sunt mândru de ei. Legat de competiţie, a fost organizată extraordinar într-un cadru plin de istorie sportivă şi pe acestă cale mulţumesc COSR pentru gazduirea de care am avut parte”, a precizat profesorul Cosmin Ardelean.
Toate echipele participante au primit echipamente sportive care au constat în tricouri, treninguri, adidaşi, rucsacuri şi mingi de oină.

Leave a Comment