Scoala de Fotbal Gica Retevoescu si-a format si la Hida grupele de copii si juniori

Scoala de Fotbal Gica Retevoescu si-a format si la Hida grupele de copii si juniori

Dupa actiunea de Ileanda, desfasurata in urma cu doua saptamani, Scoala de Fotbal Gica Retevoescu a organizat sambata a doua reuniune, la Hida, cu copiii si juniorii din centrele Hida, Tihau-Surduc-Jibou, Zalau – Ortelec si subcentrele Letca, Romanasi si Zalha. La fel ca la primul eveniment, au avut loc jocuri de pregatire intre copii de acceasi varsta, la finalul carora, antrenorii prezenti au putut trage cateva concluzii.

La final, managerul scolii, Gheorghe Retevoescu, a declarat ca atat copiii, cat si parintii acestora sunt incantati de proiectul infiintarii acestei scoli de fotbal, pe care-l va continua chiar daca s-a lovit deja de o serie de probleme. Inceputul a fost greu. Nimeni nu-mi dadea nicio sansa, dat fiind existenta unor cluburi de copii si juniori in acest judet, dar mai ales a lipsei de fonduri.

Pana la urma m-am descurcat si promit celor care nu prea vad cu ochi buni aceasta actiune ca voi continua acest proiect. Atat copiii, cat si parintii din zonele de pregatire sunt multumiti de acest proiect, unii chiar intelegand greutatile pe care le intampin.

Acesta a tinut sa multumeasca conducerii Inspectoratului Scolar Judetean Salaj, dar, in acelasi timp a afirmat ca regreta faptul ca anumiti directori de scoli nu l-au sprijinit in deplasarea copiilor.

Leave a Comment