SCM Zalău, victorie la limită pe terenul Careiului

Venită după o prestaţie onorabilă în Cupa României, în faţa celor de la FC U 1948 Craiova, cedând la limită, scor 0 – 1, SCM Zalău îşi continuă parcursul bun în campionat. Elevii lui Cristian Lupuţ s-au impus sâmbătă la limită, scor 1 – 0 pe terenul celor de la Victoria Carei. Echipa din Carei se situează pe locul 8 în Seria a X-a a Ligii a III-a, cu 13 puncte acumulate, în timp ce SCM Zalău a bifat a noua victorie din 11 partide disputate, continuând să se situeze pe prima poziţie, cu un avans de opt puncte faţă de ocupanta locului secund, Olimpia Satu Mare.

Prima parte a întâlnirii s-a încheiat cu scor alb, cu toate că ambele formaţii şi-au trecut în cont câteva ocazii notabile. Zălăuanii au avut şi o bară în prima parte, prin Alex Negrean. În partea secundă, SCM Zalău a avut câteva momente bune, iar unul dintre ele s-a consumat în minutul 79, când s-a marcat şi unicul gol al partidei. Vlad Fărcăşan a reluat balonul cu capul în plasă, după o lovitură de la colţul terenului.

28 de puncte a acumulat Zalăul după victoria de sâmbătă, urmând ca în etapa viitoare să evolueze pe teren propriu împotriva celor de la Minerul Ocna Dej.

Rezultatele complete din etapa a XI-a: Minerul Ocna Dej – CSM Sighetul Marmaţiei 1 – 0, Lotus Băile Felix – Crişul Sântandrei 0 – 1, Olimpia 1921 Satu Mare – Minaur Baia Mare 1 – 0, Victoria Carei – SCM Zalău 0 – 1 şi Olimpia Satu Mare – Sănătatea Servicii Publice Cluj 2 – 1.

2 Thoughts to “SCM Zalău, victorie la limită pe terenul Careiului”

  1. […] Venită după o prestaţie onorabilă în Cupa României, în faţa celor de la FC U 1948 Craiova, cedând la limită, scor 0 – 1, SCM Zalău îşi continuă parcursul bun în campionat. Elevii lui Cristian Lupuţ s-au impus sâmbătă la limită, scor 1 – 0 pe terenul celor de la Victoria Carei. Echipa din Carei se situează pe locul 8 în Seria a X-a a Ligii a III-a, cu 13 puncte acumulate, în timp ce SCM Zalău a bifat a noua victorie din 11 partide disputate, continuând să se situeze… Citeste mai mult […]

Leave a Comment