SCM Zalău, victorie importantă în faţa liderului CSM Satu Mare

Derby-ul rundei cu numărul opt din Seria a X-a a Ligii a III-a de fotbal s-a disputat sâmbătă, pe Stadionul Municipal Zalău, SCM Zalău primind vizita liderului, CSM Satu Mare.
După evoluţii oscilante în prima parte a campionatului, cu patru victorii şi trei înfrângeri în şapte etape, SCM Zalău a arătat vineri aşa cum trebuie să arate o formaţie cu pretenţii la promovarea în eşalonul secund. Jucătorii pregătiţi de Cristian Lupuţ şi Claudiu Cornaci au învins cu 2 – 0 echipa de pe primul loc şi a urcat pe poziţia a treia în clasament, la un singur punct în spatele primelor două clasate, CSM Satu Mare şi FC Bihor.
Prima repriză a partidei de pe Municipalul zălăuan a fost fără goluri, dar cu trei ocazii importante în finalul acesteia. Portarul Zalăului, Bogdan Miron, s-a evidenţiat printr-o paradă de zile mari la reluarea din numai câţiva metri cu capul a unui jucător oaspete, apoi ambele echipe au trimis mingea în bară. Căpitanul Zalăului, Raul Stanciu, a şutat în bara laterală din marginea careului de 16 metri, iar la câteva minute, Gueye Mansour a trimis în transversală, după ce a scăpat de sub marcajul lui Onicaş şi Leitan.
Scorul a fost deschis în minutul 63, de atacantul Sergiu Pop, care a transformat un penalty obţinut de Cosmin Meşter. Trei minute mai târziu, zălăuanii au beneficiat de o lovitură liberă din marginea careului de 16 metri, iar şimleuanul Alexandru Cherecheş a reuşit o execuţie de senzaţie, trimiţând balonul în vinclul porţii adverse.
Defensiva Zalăului a funcţionat bine şi în final, oaspeţii neavând ocazii clare pentru a putea reduce din diferenţă.
În urma victorie în faţa liderului, SCM Zalău bifează al cincilea succes din accest sezon, iar în etapa viitoare, ultima a turului, va evolua pe terenul ocupantei locului secund, FC Bihor.

3 Thoughts to “SCM Zalău, victorie importantă în faţa liderului CSM Satu Mare”

  1. […] Derby-ul rundei cu numărul opt din Seria a X-a a Ligii a III-a de fotbal s-a disputat sâmbătă, pe Stadionul Municipal Zalău, SCM Zalău primind vizita liderului, CSM Satu Mare. După evoluţii oscilante în prima parte a campionatului, cu patru victorii şi trei înfrângeri în şapte etape, SCM Zalău a arătat vineri aşa cum trebuie să arate o formaţie cu pretenţii la promovarea în eşalonul secund. Jucătorii pregătiţi de Cristian Lupuţ şi Claudiu Cornaci au învins cu 2 – 0 echipa de pe primul loc şi a urcat pe poziţia… Citeste mai mult […]

  2. […] Derby-ul rundei cu numărul opt din Seria a X-a a Ligii a III-a de fotbal s-a disputat sâmbătă, pe Stadionul Municipal Zalău, SCM Zalău primind vizita liderului, CSM Satu Mare. După evoluţii oscilante în prima parte a campionatului, cu patru victorii şi trei înfrângeri în şapte etape, SCM Zalău a arătat vineri aşa cum trebuie să arate o formaţie cu pretenţii la promovarea în eşalonul secund. Jucătorii pregătiţi de Cristian Lupuţ şi Claudiu Cornaci au învins cu 2 – 0 echipa de pe primul loc şi a urcat pe poziţia…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment