SCM Zalău – Sportul Şimleu, duelul orgoliilor rănite

Ratarea calificării în play-off a adus nelinişte în rândul tuturor celor angrenaţi în fenomenul fotbalistic de la SCM Zalău. Situaţia este cu atât mai delicată cu cât echipa de fotbal a avut, şi în acest an, un buget foarte consistent pentru nivelul Ligii a III-a, unul cu care ar fi trebuit să se află în „cărţile promovării”, nu numai ale play-off-ului.

Ajunsă în play-out pentru a doua oară consecutiv, SCM Zalău va evolua cu echipele de pe locurile 6 – 10, iar prima partidă este programată sâmbătă, de la ora 17, pe Stadionul Municipal din Zalău, împotriva celeilalte formaţii sălăjene, Sportul Şimleu Silvaniei. Şi formaţia de la poalele Măgurii traversează o perioadă cât se poate de delicată, situându-se pe ultimul loc în Seria a X-a, cu şanse destul de reduse la evitarea retrogradării.

Duelul de sâmbătă este unul care contează mai mult pentru formaţia şimleuană, pentru care orice punct câştigat în deplasare sau pe teren propriu este o „gură de oxigen”. Sportul Şimleu s-a despărţit în această săptămână de antrenorul Dănuţ Şomcherechi, iar la jocul de sâmbătă este posibil ca pe bancă să se afle noul antrenor.

 

3 Thoughts to “SCM Zalău – Sportul Şimleu, duelul orgoliilor rănite”

  1. […] Ratarea calificării în play-off a adus nelinişte în rândul tuturor celor angrenaţi în fenomenul fotbalistic de la SCM Zalău. Situaţia este cu atât mai delicată cu cât echipa de fotbal a avut, şi în acest an, un buget foarte consistent pentru nivelul Ligii a III-a, unul cu care ar fi trebuit să se află în „cărţile promovării”, nu numai ale play-off-ului. Ajunsă în play-out pentru a doua oară consecutiv, SCM Zalău va evolua cu echipele de pe locurile 6 – 10, iar prima partidă este programată sâmbătă, de la ora… Citeste mai mult […]

  2. […] Ratarea calificării în play-off a adus nelinişte în rândul tuturor celor angrenaţi în fenomenul fotbalistic de la SCM Zalău. Situaţia este cu atât mai delicată cu cât echipa de fotbal a avut, şi în acest an, un buget foarte consistent pentru nivelul Ligii a III-a, unul cu care ar fi trebuit să se află în „cărţile promovării”, nu numai ale play-off-ului. Ajunsă în play-out pentru a doua oară consecutiv, SCM Zalău va evolua cu echipele de pe locurile 6 – 10, iar prima partidă este programată sâmbătă,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment