SCM Zalău şi Sportul Şimleu şi-au aflat adversarele din noul sezon

Federaţia Română de Fotbal a stabilit componenţa celor 10 serii din cadrul Ligii a III-a de fotbal, în urma desfăşurării şedinţei Comitetului de Urgenţă, noul sezon urmând să debuteze vineri, 27 august. Faţă de sezonul trecut, în seria din care fac parte şi cele două echipe sălăjene, SCM Zalău şi Sportul Şimleu, au apărut două nume noi: CFR 2 Cluj şi Lotus Băile Felix, ultima fiind noua denumire a celor de la CSC Sânmartin. Din serie vor mai face parte: Minaur Baia Mare, CA Oradea, Someşul Dej, CSM Satu Mare, Progresul Şomcuta Mare şi Luceafărul Oradea.

Liga a III-a va avea aceeaşi componenţă ca în sezonul trecut, cu 100 de echipe împărţite în zece serii. Ediţia viitoare va fi împărţită în trei faze: prima fază, care va cuprinde nouă etape din tur şi alte nouă etape din retur; faza a II-a, în care primele patru echipe vor evolua în play-off, iar următoarele şase, în play-out şi faza a III-a, unde se vor disputa jocurile de baraj pentru promovarea în Liga a II-a, etapă în care se vor califica echipele clasate pe primele două locuri din cele zece serii.

Marţi s-a tras la sorţi şi ordinea disputării meciurilor, atât SCM Zalău, cât şi Sportul Şimleu urmând să evolueze în deplasare în prima rundă. Zălăuanii antrenaţi de George Zima vor evolua pe terenul celor de la Progresul Şomcuta Mare, în timp ce şimleuanii conduşi de Dacian Nastai se vor deplasa la Oradea, pentru duelul cu Luceafărul.

SCM Zalău va evolua în deplasare şi în etapa a II-a, pe terenul formaţiei CSM Satu Mare, în timp ce şimleuanii vor primi vizita celor de la Progresul Şomcuta Mare.

Runda cu numărul trei a programat şi derby-ul Sălajului, cele două reprezentante ale judeţului urmând să se întâlnească pe Stadionul Municipal din Zalău.

 

One Thought to “SCM Zalău şi Sportul Şimleu şi-au aflat adversarele din noul sezon”

  1. Anonim

    Cit a fost scorul CSM cu U Cluj ?

Leave a Comment