SCM Zalău şi Sportul Şimleu se duelează în penultimul meci din acest an

SCM Zalău nu traversează o perioadă prea bună, situându-se pe locul patru, ultimul care duce în play-off-ul campionatului şi, pentru a rămâne cu şanse reale la calificarea în faza următoare, dar mai ales în semifinalele campionatului, este obligată să câştige ultimele două jocuri din acest an. Primul duel este programat sâmbătă, la ora 14, pe teren propriu, chiar în faţa celeilalte formaţii sălăjene, Sportul Şimleu Silvaniei. Şimleuanii sunt cu moralul ridicat după victoria surprinzătoare din etapa trecută, 4 – 1 în faţa celor de la FC Bihor. Zălăuanii au cedat în runda trecută pe terenul celor de la Minerul Ocna Dej, scor 1 – 3, fiind egalaţi la puncte de formaţia dejeană.

Duelurile dintre cele două formaţii au avut întotdeauna ceva aparte, indiferent de situaţia din clasament a acestora. Înaintea partidei de sâmbătă, între cele două echipe există o diferenţă de 10 puncte, 20 având SCM Zalău, în schimb ce Sportul Şimleu are 10 puncte, fiind depunctată cu două de Comisia de Disciplină.

După 13 etape, pe primul loc în Seria a X-a se situează Gloria Bistriţa-Năsăud, cu 29 de puncte, urmată de FC Bihor, cu 28 de puncte şi CSM Satu Mare, cu 26 de puncte.

În cadrul penultimei etape din acest an, mai sunt programate duelurile: Lotus Băile Felix – Minerul Ocna Dej (se joacă vineri), CSM Sighetu Marmaţiei – Victoria Carei, FC Bihor – CFR II Cluj şi CSM Satu Mare – Gloria Bistriţa-Năsăud. Ultimele trei partide se dispută sâmbătă.

 

One Thought to “SCM Zalău şi Sportul Şimleu se duelează în penultimul meci din acest an”

  1. […] SCM Zalău nu traversează o perioadă prea bună, situându-se pe locul patru, ultimul care duce în play-off-ul campionatului şi, pentru a rămâne cu şanse reale la calificarea în faza următoare, dar mai ales în semifinalele campionatului, este obligată să câştige ultimele două jocuri din acest an. Primul duel este programat sâmbătă, la ora 14:00, pe teren propriu, chiar în faţa celeilalte formaţii sălăjene, Sportul Şimleu Silvaniei. Şimleuanii sunt cu moralul ridicat după victoria surprinzătoare din etapa trecută, 4 – 1 în faţa celor de la FC Bihor. Zălăuanii au cedat… Citeste mai mult […]

Leave a Comment