SCM Zalău şi-a aflat adversarul din faza a III-a a Cupei României

Calificată în etapa a III-a a Cupei României după victoria la limită, 1 – 0 în deplasare, în faţa celor de la Sportul Şimleu Silvaniei, SCM Zalău va avea o misiune destul de dificilă în această fază a competiţiei. Echipa pregătită de George Zima şi Alexandru Pop va evolua în deplasare, pe terenul formaţiei CA Oradea, una dintre cele mai bune echipe din Seria a X-a a Ligii a III-a. Partida dintre formaţia orădeană şi SCM Zalău este programată miercuri, 25 august, de la ora 17:30, pe Stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea.

În faza a III-a a Cupei României vor evolua 52 de echipe, 38 calificate din faza a II-a şi 14 formaţii din cele 21 care au activat în Liga a II-a în sezonul trecut.

Până la primul joc oficial din noul sezon, cel de miercuri, SCM Zalău va mai susţine un joc de verificare vineri, de la ora 18, la Salonta, împotriva unei alte echipe din Liga a III-a, Şoimii Lipova, echipă ce a ajuns la barajul de promovare în Liga a II-a la finalul sezonului trecut.

Tot la finalul acestei săptămâni, Sportul Şimleu, cealaltă reprezentantă a judeţului în Liga a III-a, va susţine şi ea un ultim amical, adversară fiind Victoria Carei, o echipă ce evoluează în Liga a IV-a Satu Mare.

One Thought to “SCM Zalău şi-a aflat adversarul din faza a III-a a Cupei României”

  1. Anonim

    Pasca Marius ce cauta în poza nu are ce cauta în club nu are treaba cu management

Leave a Comment