SCM Zalău s-a impus la limită în ultima etapă a returului

Sportul Club Municipal Zalău a obţinut vineri a 11-a victorie a sezonului, câştigând cu scorul de 2 – 1 pe terenul formaţiei Progresul Şomcuta Mare. Calificată la baraj încă din etapa trecută, când s-a impus tot cu 2 – 1 pe teren propriu împotriva celor de la Gloria Bistriţa, zălăuaniiau abordat jocul cu maramureşenii fără nicio emoţie, iar după 20 de minute de joc, Sebastian Duma a deschis scorul, marcând pentru 1 – 0 în favoarea zălăuanilor. Acesta a fost şi scorul pauzei, dar după numai cinci minute de la reluare, Vişan a trimis balonul în proprie poartă, iar scorul a devenit 1 – 1. Jocul se îndrepta spre o remiză, una care părea să mulţumească ambele echipe, însă Vadim Calugher a avut o execuţie de senzaţie în al doilea minut de prelungiri, marcând pentru 2 – 1 printr-un şut de la 25 de metri, trimis exact în vinclu.
În urma acestuie succes, zălăuanii conduşi de Vasile Jula şi Alexandru Pop acumulează 36 de puncte, calificându-se la baraj de pe poziţia secundă.
În seria a IX-a, locul întâi la finalul returului este ocupat de Metalurgistul Cugir, care a câştigsat cu scorul de 1 – 0 pe terenul Sănătăţii Cluj. Cugirenii au profitat de semieşecul Unirii Dej de pe teren propriu, 3 – 3 cu Avântul Reghin şi au urcat pe primul loc, urmând să se dueleze cu SCM Zalău la barajul pentru promovarea în Liga a II-a. Primul meci este programat sâmbătă, 8 mai, la Zalău, iar returul, în 15 mai, la Cugir.

foto: Minaur Baia Mare-facebook

 

Leave a Comment