SCM Zalău s-a impus la limită în derby-ul sălăjean cu Sportul Şimleu

SCM Zalău a bifat sâmbătă a şaptea victorie din campionat, chiar dacă jocul echipei antrenate de Cristian Lupuţ lasă, în continuare, de dorit. Formaţia de la poalele Meseşului s-a impus la limită, 2 – 1 în derby-ul sălăjean de pe teren propriu cu Sportul Şimleu, revenind pe locul patru, ultimul care asigură calificarea în play-off.
Zalăul şi-a trecut în cont prima ocazie importantă în minutul 23, mingea trimisă de Alexandru Cherecheş, din lovitură liberă, „ştergând” bara transversală a porţii şimleuane. Oaspeţii au replicat printr-un şut trimis de Răzvan Dulap din lovitură liberă, fără nici o problemă, însă, pentru portarul Zalăului. Scorul l-a deschis SCM-ul, în minutul 38, prin căpitanul Raul Stanciu, care l-a învins pe portarul Cosma cu un şut din interiorul careului.
După revenirea de la cabine, jocul a fost ceva mai atractiv, departe însă de un adevărat derby local de nivelul Ligii a III-a. În minutul 78, Sportul Şimleu a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, iar penalty-ul a fost transformat de Darius Marina. Egalitatea s-a menţinut pe tabelă doar opt minute, deoarece în minutul 86, Cosmin Meşter a marcat golul victoriei, reluând balonul în plasă din câţiva metri, după o lovitură de la colţul terenului.
După victoria de sâmbătă, SCM Zalău a acumulat 23 de puncte, în timp ce Şimleul rămâne cu 10 puncte, pe locul opt în Seria a X-a. În runda următoare, ultima din acest an, SCM Zalău va întâlni, în deplasare, CFR II Cluj, în timp ce Sportul Şimleu va primi vizita celor de la Lotus Băile Felix.

3 Thoughts to “SCM Zalău s-a impus la limită în derby-ul sălăjean cu Sportul Şimleu”

  1. […] SCM Zalău a bifat sâmbătă a şaptea victorie din campionat, chiar dacă jocul echipei antrenate de Cristian Lupuţ lasă, în continuare, de dorit. Formaţia de la poalele Meseşului s-a impus la limită, 2 – 1 în derby-ul sălăjean de pe teren propriu cu Sportul Şimleu, revenind pe locul patru, ultimul care asigură calificarea în play-off. Zalăul şi-a trecut în cont prima ocazie importantă în minutul 23, mingea trimisă de Alexandru Cherecheş, din lovitură liberă, „ştergând” bara transversală a porţii şimleuane. Oaspeţii au replicat printr-un şut trimis de Răzvan Dulap din…  » Mai multe detalii […]

  2. […] SCM Zalău a bifat sâmbătă a şaptea victorie din campionat, chiar dacă jocul echipei antrenate de Cristian Lupuţ lasă, în continuare, de dorit. Formaţia de la poalele Meseşului s-a impus la limită, 2 – 1 în derby-ul sălăjean de pe teren propriu cu Sportul Şimleu, revenind pe locul patru, ultimul care asigură calificarea în play-off. Zalăul şi-a trecut în cont prima ocazie importantă în minutul 23, mingea trimisă de Alexandru Cherecheş, din lovitură liberă, „ştergând” bara transversală a porţii şimleuane. Oaspeţii au replicat printr-un şut trimis de Răzvan Dulap din… Citeste mai mult […]

Leave a Comment