SCM Zalău s-a impus în ultima deplasare a sezonului

Deşi nu mai avea cum să piardă primul loc din play-out, SCM Zalău şi-a dorit să facă o figură frumoasă în ultima deplasare a sezonului, câştigând cu scorul de 2 – 1 duelul de sâmbătă, cu CFR 2 Cluj. Partida s-a disputat la Baza Sportivă „Victoria” din Someşeni, iar antrenorul Cristian Lupuţ nu şi-a menajat niciun jucător de bază pentru acest meci.
După o primă repriză „albă”, cu câteva ocazii de ambele părţi, gazdele au deschis scorul la câteva minute de la reluare. Emmanuel Mensah a marcat în minutul 51 pentru CFR 2, dar avantajul clujenilor s-a menţinut doar zece minute. Stefan Nikolic a înscris pentru 1 – 1 în minutul 61, iar în minutul 70, Alexandru Cherecheş a transformat un penalty, stabilind scorul final.
După succesul de sâmbătă, SCM Zalău a acumulat 49 de puncte, având un avans de 13 puncte faţă de ocupanta locului 2, Minerul Ocna Dej, urmând ca în etapa viitoare, ultima a sezonului, să primească vizita celor de la Victoria Carei.
Sportul Şimleu a cedat la limită, 2 – 3 pe terenul celor de la Victoria Carei, pentru formaţia de la poalele Măgurii reuşind „dubla” Alex Cătună. Şimleuanii ocupă ultimul loc, cu 14 puncte, iar în runda finală vor întâlni, pe teren propriu, CSM Sighetu Marmaţiei.

2 Thoughts to “SCM Zalău s-a impus în ultima deplasare a sezonului”

  1. […] Deşi nu mai avea cum să piardă primul loc din play-out, SCM Zalău şi-a dorit să facă o figură frumoasă în ultima deplasare a sezonului, câştigând cu scorul de 2 – 1 duelul de sâmbătă, cu CFR 2 Cluj. Partida s-a disputat la Baza Sportivă „Victoria” din Someşeni, iar antrenorul Cristian Lupuţ nu şi-a menajat niciun jucător de bază pentru acest meci. După o primă repriză „albă”, cu câteva ocazii de ambele părţi, gazdele au deschis scorul la câteva minute de la reluare. Emmanuel Mensah a marcat în minutul 51… Citeste mai mult […]

  2. […] Deşi nu mai avea cum să piardă primul loc din play-out, SCM Zalău şi-a dorit să facă o figură frumoasă în ultima deplasare a sezonului, câştigând cu scorul de 2 – 1 duelul de sâmbătă, cu CFR 2 Cluj. Partida s-a disputat la Baza Sportivă „Victoria” din Someşeni, iar antrenorul Cristian Lupuţ nu şi-a menajat niciun jucător de bază pentru acest meci. După o primă repriză „albă”, cu câteva ocazii de ambele părţi, gazdele au deschis scorul la câteva minute de la reluare.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment