SCM Zalău, revenire spectaculoasă în fața liderului Gloria Bistrița

Atmosferă de un derby în toată regula sâmbătă după-amiaza,  pe Stadionul Municipal, în duelul dintre SCM Zalău și Gloria Bistrița-Năsăud. Zălăuanii au primit vizita liderului în primul meci oficial din acest an, unul extrem de important pentru formația de la poalele Meseșului. SCM a avut în față trei “finale” până la finalul sezonului regulat, iar pe prima a câștigat-o. Zalăul a învins cu 2 – 1, după ce a fost condusă la pauză.

Bistrițenii nu au impresionat cu nimic în prima parte, dar au reușit să marcheze la singura ocazie importantă pe care au avut-o. În minutul 11, zălăuanii au fost surprinși pe contraatac, iar Raul Stanciu a trimis balonul în proprie poartă, vrând să respingă o centrare trimisă de pe partea dreaptă. Zălăuanii au avut câteva ocazii notabile după deschiderea scorului, dar fără rezultat pe tabelă, iar la pauză, Gloria a intrat cu avantaj minim la cabine.

Conștienți probabil că un eșec le-ar fi redus foarte mult șansele la calificarea în play-off, zălăuanii au ieșiți și mai motivați de la cabine, reușind să marcheze de două ori în decurs de șase minute. Golul egalizator a fost înscris de Focșa, în minutul 48, iar Bobaru a dus Zalăul în avantaj în minutul 54. Zălăuanii au rezistat până la final, chiar dacă, în unele momente au avut și un al 12-lea adversar pe teren, existând câteva decizii controversate ale arbitrului.

După succesul în fața liderului, Gloria Bistrița-Năsăud, SCM Zalău a acumulat 2 de puncta, menținându-se pe locul doi. În etapa viitoare, zălăuanii se vor deplasa la Satu Mare, pentru duelul cu CSM Olimpia, ocupanta locului doi.

4 Thoughts to “SCM Zalău, revenire spectaculoasă în fața liderului Gloria Bistrița”

  1. […] Atmosferă de un derby în toată regula sâmbătă după-amiaza,  pe Stadionul Municipal, în duelul dintre SCM Zalău și Gloria Bistrița-Năsăud. Zălăuanii au primit vizita liderului în primul meci oficial din acest an, unul extrem de important pentru formația de la poalele Meseșului. SCM a avut în față trei “finale” până la finalul sezonului regulat, iar pe prima a câștigat-o. Zalăul a învins cu 2 – 1, după ce a fost condusă la pauză. Bistrițenii nu au impresionat cu nimic în prima parte, dar au reușit să marcheze la singura ocazie… Citeste mai mult […]

  2. […] Atmosferă de un derby în toată regula sâmbătă după-amiaza,  pe Stadionul Municipal, în duelul dintre SCM Zalău și Gloria Bistrița-Năsăud. Zălăuanii au primit vizita liderului în primul meci oficial din acest an, unul extrem de important pentru formația de la poalele Meseșului. SCM a avut în față trei “finale” până la finalul sezonului regulat, iar pe prima a câștigat-o. Zalăul a învins cu 2 – 1, după ce a fost condusă la pauză. Bistrițenii nu au impresionat cu nimic în prima parte, dar au reușit să marcheze la singura ocazie…  » Mai multe detalii […]

  3. Anonim

    Se vede că a fost schimbat pasca Marius din funcția de manager și adus unul care se pricepe la fotbal nu că pasca

Leave a Comment