SCM Zalău, remiză de moral în faţa liderului

Duleul dintre formaţiile situate la poluri opuse în clasamentul Seriei a V-a din Liga a III-a de fotbal s-a încheiat la egalitate. SCM Zalău, ocupanta ultimului loc, a primit vineri după-amiaza vizita liderului, Luceafărul Oradea, partida dintre cele două formaţii încheindu-se cu scorul de 3 – 3.
Echipa condusă de Marius Paşca a început mai bine jocul, iar în primul sfert de oră a irosit două ocazii de a înscrie. Bihorenii au fost, însă, cei care au deschis scorul, în minutul 24, prin George Paraschiv, după un contraatac pe partea stângă. SCM Zalău a restabilit egalitatea zece minute mai târziu, prin Sebastian Duma, care a reluat balonul în plasă din cinci metri, după o pasă perfectă trimisă în careu de Gabriel Coţi. Acesta a fost şi scorul pauzei, 1 – 1, iar după cinci minute de la reluare, zălăuanii au trecut în avantaj prin reuşita lui Arnold Neures, care a reluat în plasă balonul din centrarea trimisă de Sebastian Duma. Câteva minute mai târziu, centralul întâlnirii a acordat lovitură de pedeapsă pentru oaspeţi, penalty-ul fiind transformat de George Paraschiv. O pasă greşită trimisă la marginea careului de 16 metri de Cristian Călin a făcut ca oaspeţii să treacă în avantaj în minutul 57, prin Paul Mitrică, iar Zalăul a egalat în minutul 67, prin Denis Cubaş.
„Orice punct contează, ţinând cont că am jucat cu ocupanta primului loc. Am avut capacitatea şi puterea de caracter să revenim de la 0 – 1 şi 2 – 3, iar dacă am fi fost mai disciplinaţi pe faza defensivă, puteam să obţinem toate cele trei puncte. Sper să fie un început, după cele trei eşecuri pe care le-am suferi, aş spune în faţa unor asdversari modeşti. Jucătorii trebuie să înţeleagă că fiecare antrenament şi fiecare meci este un examen. Toţi avem un examen de dat până la finalul campionatului. Au mai rămas trei etape până la finalul turului şi nouă puncte puse în joc. Sperăm ca prin determinare şi bună organizare să obţinem cât mai multe puncte şi să avem o vacanţă cât de cât liniştită în iarnă”, a declarat Marius Paşca.
SCM Zalău rămâne pe ultimul loc, cu trei puncte, urmând ca în etapa viitoare să întâlnească în deplasare AFC Odorheiu Secuiesc.

One Thought to “SCM Zalău, remiză de moral în faţa liderului”

  1. alex

    Cum e posibil sa conduca zalau daca bihorenii au deschis sorul in minutul 26?

Leave a Comment