SCM Zalău, punct important la debutul în noul an

După amânarea partidei de pe teren propriu cu Arcada Galați, SCM Zalău avea să debuteze în noul an sâmbătă seara, pe terenul formației Dinamo, una dintre candidatele la titlul național. Voleibaliștii zălăuani au cedat cu 3  – 2, după ce au condus cu 2 – 0 la seturi și au avut minge de meci în setul patru.

A fost un meci maraton, cu un început perfect din partea Zalăului, care s-a impus cu 25 – 21 în actul de debut și cu 25 – 20 în parțialul secund. Setul trei a fost controlat de Dinamo de la un capăt la altul, câștigându-l cu 25 – 14, iar actul patru a fost unul de “care pe care”. Zalăul a avut minge de meci la 25 – 24, dar a cedat cu 27 – 25. În tie-break, s-a mers “cap la cap” până la 9, după care, gazdele au preluat conducerea și s-au impus cu 15 – 12 în final.

După punctul obținut pe terenul echipei Dinamo, SCM Zalău acumulează 15 puncte, ocupând, în continuare, locul opt în clasament.

2 Thoughts to “SCM Zalău, punct important la debutul în noul an”

  1. […] După amânarea partidei de pe teren propriu cu Arcada Galați, SCM Zalău avea să debuteze în noul an sâmbătă seara, pe terenul formației Dinamo, una dintre candidatele la titlul național. Voleibaliștii zălăuani au cedat cu 3  – 2, după ce au condus cu 2 – 0 la seturi și au avut minge de meci în setul patru. A fost un meci maraton, cu un început perfect din partea Zalăului, care s-a impus cu 25 – 21 în actul de debut și cu 25 – 20 în parțialul secund. Setul trei… Citeste mai mult […]

Leave a Comment