SCM Zalău pierde tot mai mult teren în lupta pentru play-off

SCM Zalău a terminat la egalitate, scor 2-2 duelul de pe teren propriu cu liderul, Minaur Baia Mare, în cadrul unei partide din etapa a XIII-a a Ligii a III-a de fotbal. La pauză, oaspeții au condus cu 2-0.

Antrenorul Dorin Toma a început meciul cu o aşezare de 5 – 3 – 2, dar sistemul nu a dat deloc roade, iar în minutul 35 l-a scos pe Şumlea şi l-a introdus în linia mediană pe Sorian, revenind la clasicul 4 – 4 – 2. Scorul era deja 1 – 0 pentru oaspeţi, prin reuşita lui Viorel Chinde, din minutul 18, iar minutul 36, Minaur şi-a majorat avantajul, prin Alin Văsălie.
La pauză s-a intrat la cabine cu 2 – 0 în favoarea oaspeţilor, iar de la vestiare a ieşit o echipă a Zalăului total diferită faţă de formaţia din prima repriză. A ieşit o echipă mult mai determinată, mult mai dornică de victorie, iar acest lucru s-a văzut şi pe tabelă. Ionuţ Ilieş a redus din handicap în minutul 55, iar în minutul 76, Dan Berci a transformat o lovitură de pedeapsă după un fault obţinut de Jurj în suprafaţa de pedeapsă.
Până la finalul partidei, Zalăul putea face chiar 3 – 2, dar Ilieş a ratat dintr-o situaţie foarte bună în ultimele minute.
În urma acestui rezultat, SCM Zalău şi-a redus şi mai mult şansele la calificarea în play-off, distanţându-se la şase puncte de ocupanta locului patru, Someşul Dej, care a învins cu scorul de 2 – 0, pe teren propriu, CFR 2 Cluj. În etapa viitoare, SCM Zalău se va deplasa în Bihor, pentru duelul cu Lotul Băile Felix, echipă situată pe locul trei.
SCM Zalău: Bogdan Miron – Ionuţ Ilieş, Andrei Şumlea (min. 34, Alexandru Sorian), Dan Berci, Iustin Ardelean, Mihai Forna, Raul Stanciu(cpt. – min. 84, Sergiu Negruţ), Vadim Calugher, Cosmin Meşter (min. 46, Mihai Doroftei), Logon Romaric (min. 46, Sergiu Pop) şi Sergiu Jurj. Antrenori: Dorin Toma (principal) şi Alexandru Pop (secund)

One Thought to “SCM Zalău pierde tot mai mult teren în lupta pentru play-off”

  1. Anonim

    Se poate mulțumi lui Pașca marius marele manager care se dă că știe mult că antrenor nu a realizat Nimic manager e varza așa că pasca demisia

Leave a Comment