SCM Zalău nu a mai repetat greșeala din Cupa României

Al doilea derby județean din acest sezon s-a desfășurat sâmbătă, pe Stadionul Măgura din Șimleu Silvaniei. După ce în Cupa României Sportul Șimleu s-a impus la loviturile de departajare în fața celor de la SCM Zalău, în campionat, zălăuanii s-au prezentat mai bine și au reușit să se impună cu 2 – 0. Primele 25 de minute au fost de tatonare din partea ambelor echipe, iar scorul a fost deschis în minutul 30, prin atacantul Sergiu Pop, care a marcat cu un șut din interiorul careului. Acesta avea să fie și scorul pauzei, iar la scurt timp după revenirea de la cabine, Zalăul și-a majorat avantajul, stabilind și scorul final. Raul Stanciu a fost cel care a înscris pentru 2 – 0 printr-un șut spectaculos de la distanță, trimis în vinclul porții.

Zalăul a continuat să domine jocul, chiar dacă nu și-a creat ocazii foarte mari, în timp ce Sportul Șimleu nu a pus aproape deloc în pericol poarta apărată de Bogdan Miron.

După acest rezultat, SCM Zalău rămâne pe locul 5, cu 9 puncte acumulate, urmând ca în etapa viitoare să primească vizita celor de la CFR 2 Cluj. Sportul Șimleu rămâne la minus 1 punct, fiind penalizată de FRF cu 2 puncte, clubul aflându-se în litigiu cu jucătorul Alexandru Petruș.

Rezultatele complete din etapa a V-a: Gloria Bistrița-Năsăud – CSM Satu Mare 1 – 0, CFR 2 Cluj – FC Bihor Oradea 2 – 3, Sportul Șimleu – SCM Zalău 0 – 2, Minerul Ocna Dej – Lotus Băile Felix 0 – 1, Victoria Carei – CSM Sighetu Marmației 2 – 1.

foto: Cristian Moldovan

3 Thoughts to “SCM Zalău nu a mai repetat greșeala din Cupa României”

  1. […] Al doilea derby județean din acest sezon s-a desfășurat sâmbătă, pe Stadionul Măgura din Șimleu Silvaniei. După ce în Cupa României Sportul Șimleu s-a impus la loviturile de departajare în fața celor de la SCM Zalău, în campionat, zălăuanii s-au prezentat mai bine și au reușit să se impună cu 2 – 0. Primele 25 de minute au fost de tatonare din partea ambelor echipe, iar scorul a fost deschis în minutul 30, prin atacantul Sergiu Pop, care a marcat cu un șut din interiorul careului. Acesta avea să fie… Citeste mai mult […]

  2. […] Al doilea derby județean din acest sezon s-a desfășurat sâmbătă, pe Stadionul Măgura din Șimleu Silvaniei. După ce în Cupa României Sportul Șimleu s-a impus la loviturile de departajare în fața celor de la SCM Zalău, în campionat, zălăuanii s-au prezentat mai bine și au reușit să se impună cu 2 – 0. Primele 25 de minute au fost de tatonare din partea ambelor echipe, iar scorul a fost deschis în minutul 30, prin atacantul Sergiu Pop, care a marcat cu un șut din interiorul careului.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment