SCM Zalău, la un meci distanţă de finala barajului pentru Liga a II-a

Învingătoare în manşa tur a semifinalei barajului pentru Liga a II-a, când s-a impus cu 2 – 0 în faţa celor de la CSO Cugir, SCM Zalău nu concepe să rateze calificarea în finala barajului. Jucătorii antrenaţi de George Zima şi Alexandru Pop au fost foarte mobilizaţi în turul de la Zalău şi au jucat cu multă determinare, iar antrenorul SCM-ului este convins că echipa sa poate face un meci bun şi în returul de sâmbătă.

„Sunt foarte mândru de ce am realizat în tur, nu atât pentru mine, cât pentru aceşti băieţi minunaţi, care au calitate tehnică individuală pe care am studit-o de atâtea ori. Este o victorie mare, dar este mai mult de moral. Trebuie să rămânem la fel de modeşti, să muncim foarte mult, să mergem şi să dăm totul pe teren pentru a ne întoarce calificaţi în marea finală”, a declarat antrenorul Zalăului, George Zima.

„Cred că am făcut un pas important spre finală, dar mai avem un meci greu de disputat şi trebuie să fim la fel de motivaţi pentru a obţine calificarea”, a afirmat şi căpitanul, Raul Stanciu.

După 2 – 0 în tur, SCM Zalău se califică în finala barajului chiar şi în cazul unei înfrângeri cu scorul de 1 – 3, având avantajului golului marcat în deplasare.

Partida retur dintre CSO Cugir şi SCM Zalău este programată sâmbătă, pe CSO Arena din Cugir, începând cu ora 17:30.

În celălat meci al semifinalei, Minaur Baia Mare a remizat în tur pe teren propriu, scor 0 – 0 în faţa celor de la Unirea Dej, iar returul este programat sâmbătă, de la 17:30, la Dej.

One Thought to “SCM Zalău, la un meci distanţă de finala barajului pentru Liga a II-a”

  1. Anonim

    Mult succes și bafta multa la Cugir bateți si promovați Zalău are nevoie de echipa de fotbal în liga 2 hai SCM Zalău

Leave a Comment