SCM Zalău începe lupta finală pentru promovarea în Liga a II-a

Clasată pe locul doi în Seria a X-a la finalul sezonului regulat, CSM Zalău a obţinut calificarea la barajul de promovare în Liga a II-a, acolo unde Zalăul nu a mai avut echipă din 2005. Formaţia condusă începând din această săptămână de George Zima, fostul antrenor al celor de la Sportul Şimleu, se va duela în prima fază a barajului (în semifinale) cu CSO Cugir, echipă situată pe primul loc în Seria a IX-a la finalul sezonului regulat.

Cugirenii au obţinut 13 victorii în 18 partide, cu două mai mult decât Zalăul, iar înainte de ultima etapă, ocupau locul doi. Unirea Dej a terminat, însă, la egalitate, 3 – 3, duelul din ultima etapă, susţinut pe teren propriu cu Avântul Reghin, iar Cugirul a câştigat cu scorul de 1 – 0 pe terenul celor de la Sănătatea Cluj, rezultate în urma cărora, CSO Cugir a urcat pe prima poziţie.

„CSO Cugir este o echipă ce a evoluat mulţi ani în Liga a III-a, cu jucători experimentaţi, ce activează de mulţi ani împreună. Din ce am văzut, Cugirul este o echipă solidă, periculoasă la fazele fixe, care arată foarte bine în defensivă. Cel mai important este să nu primim gol în meciul de sâmbătă, fiindcă există şi o partidă retur care, la fel, va fi deschisă oricărui rezultat”, a declarat antrenorul George Zima.

În cealaltă semifinală se întâlnesc Minaur Baia Mare – ocupanta primului loc din Seria a X-a şi Unirea Dej – echipă clasată pe locul doi în Seria a IX-a. Câştigătoarele se vor întâlni în finala barajului, care se va juca tot în dublă manşă urmând ca echipa învingătoare să promoveze în Liga a II-a.

Partida tur dintre SCM Zalău şi CSO Cugir este programată sâmbătă, 8 mai, începând cu ora 18:00, pe Stadionul Municipal din Zalău, iar returul, o săptămână mai târziu, la Cugir.

foto: Minaur – facebook

 

 

 

One Thought to “SCM Zalău începe lupta finală pentru promovarea în Liga a II-a”

  1. andrei

    sper sa aiba norocul de la simleu, sa promoveze si daca nu castiga nici un meci

Leave a Comment