SCM Zalău ia în calcul doar varianta victoriei în deplasarea de la Galda

Rămasă pe ultima poziţie după înfrângerea de săptămâna trecută, de pe teren propriu, în faţa formaţiei Minaur Baia Mare, scor 0 – 1, SCM Zalău se deplasează sâmbătă la Galda cu un singur gând, acela de a obţine prima victorie pe teren străin. Echipa pregătită de Marius Paşca va evolua împotriva celor de la Industria Galda, iar tehnicianul zălăuan nu concepe decât obţinerea celor trei puncte puse în joc.

Diferenţa dintre cele două echipe este două puncte, zălăuanii având două puncte, în timp ce gazdele de sâmbătă, patru. O victorie a zălăuanilor ar face ca cele două formaţii să facă schimb de locuri în clasament, iar în cazul unui eşec, situaţia se va complica şi mai mult pentru echipa lui Marius Paşca, Galda urmând să se desprindă la cinci puncte.

„Suntem pe un loc care apasă mult atât pe umeri jucătorilor, cât şi pe ai noştri, ai antrenorilor. Nu putem vorbi decât despre victorie în acest meci, cu toate că nu ne va fi deloc uşor. Întâlnim o echipă care joacă de mult timp în această formulă, cu vechime în Liga a III-a. Sincer, într-o situaţie atât de delicată nu am mai fost în cariera mea de antrenor, dar am convingerea că, prin multă muncă şi seriozitate vom reuşit să ieşim din acest impas”, a declarat Marius Paşca.

Partida dintre Industria Galda şi SCM Zalău este programată sâmbătă, la ora 14, pe terenul din Galda de Jos.

Lider după zece etape în Seria a V-a este Luceafărul Oradea, cu 22 de puncte următorul adversar de pe teren propriu al zălăuanilor.

Programul complet al etapei a XI-a: CFR II Cluj – Unirea Dej, Sticla Arieşul Turda – CS Sânmartin, Fotbal Comuna Recea – Avântul Reghin, Metalurgistul Cugir – Gloria Bistriţa, Minaur Baia Mare – Viitorul Şelimbăr, Industria Galda – SCM Zalău, Luceafărul Oradea – Unirea Alba Iulia, AFC Odorheiu Secuiesc – Sănătatea Cluj.

One Thought to “SCM Zalău ia în calcul doar varianta victoriei în deplasarea de la Galda”

  1. Anonim

    Stați liniștiți ca SCM Zalău miere și la galda cu pasca antrenor rezultate negative vor avea SCM Zalău

Leave a Comment