SCM Zalău „hibernează” în fotoliul de lider al Ligii a III-a

La SCM Zalău se vorbeşte despre promovare de câţiva ani, iar în 2021, clubul zălăuan a fost la câteva secunde de o astfel de performanţă. Dacă în sezonul trecut, echipa zălăuană nu a prins nici măcar play-off-ul, în acest an, situaţia arată mult mai bine, cel puţin după ultima etapă din acest an. SCM Zalău ocupă locul întâi în Seria a X-a, cu 36 de puncte, având un avans de şapte lungimi faţă de ocupanta locului secund, CSM Olimpia Satu Mare.

În ultima etapă din acest an, zălăuanii au învins, pe teren propriu, cu scorul de 3 – 1 Sănătatea Servicii Publice Cluj, la pauză tabela indicând 2 – 1. Scorul a fost deschis în minutul 31, de atacantul Stefan Nikolic, iar două minute mai târziu, Andrei Bobaru a majorat avantajul Zalăului. Cu un minut înainte de pauză, Raul Saroşi a redus din handicap, învingându-l pe portarul Miron cu un şut din lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri. La scurt timp după revenirea de la cabine, Stefan Nikolic a reuşit „dubla”, aducând Zalăului celei trei puncte.

În celelalte partide din ultima etapă a anului s-au înregistrat următoarele rezultate: Minerul Ocna Dej – Minaur Baia Mare 1 – 1, Lotus Băile Felix – CSM Olimpia Satu Mare 0 – 1, ACSC Crişul Sântandrei – CSM Sighetu Marmaţiei 2 – 0, Victoria Carei – Olimpia MCMXXI Satu Mare 4 – 2.

Până la finalul anului, SCM Zalău va mai susţine un meci oficial în grupele Cupei României, miercuri, 6 decembrie, pe teren propriu, împotriva celor de la FC Bihor. Partida este programată la ora 14.

 

One Thought to “SCM Zalău „hibernează” în fotoliul de lider al Ligii a III-a”

  1. […] La SCM Zalău se vorbeşte despre promovare de câţiva ani, iar în 2021, clubul zălăuan a fost la câteva secunde de o astfel de performanţă. Dacă în sezonul trecut, echipa zălăuană nu a prins nici măcar play-off-ul, în acest an, situaţia arată mult mai bine, cel puţin după ultima etapă din acest an. SCM Zalău ocupă locul întâi în Seria a X-a, cu 36 de puncte, având un avans de şapte lungimi faţă de ocupanta locului secund, CSM Olimpia Satu Mare. În ultima etapă din acest an, zălăuanii au învins,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment