SCM Zalău, calificare “cu cântec” în sferturile Cupei României

Deși zălăuanii s-au impus cu 3 – 1 în partida tur pe terenul Rapidului, și părea că returul de la Zalău va fi unul fără emoții, disputa retur dintre SCM Zalău și Rapid a fost “cu cântec”, formația de la poalele Meseșului pierzând cu 1 – 3. Zălăuanii s-au calificat, totuși, în sferturile de finală datorită unui setaveraj mai bun, dar emoțiile au persistat până la finalul jocului.

Oaspeții au câștigat primele două seturi cu 25 – 22, după evoluții oscilante ale scorului. Cu un moral bun, rapidiștii au început în forță și parțialul trei, având 5 – 0 în debut. Antrenorul Zalăului, sârbul Dragan Kobiljski, și-a dat seama că situația devine cât se poate de delicată și a solicitat timp de odihnă. A fost momentul cheie al meciului, deoarece Zalăul a preluat conducerea și a câștigat setul cu 25 – 23. Victoria le-a aparținut, însă, rapidiștilor, care au câștigat și setul patru cu 25 – 23.

“Știam că va fi un meci greu, dar am început cu o ușoară relaxare și asta s-a văzut și pe tabelă. Din fericire, ne-am calificat mai departe, dar, din păcate, am pierdut meciul. Sper să învățăm din astfel de partide”, a declarant Filip Constantin, coordonatorul Zalăului.

În faza următoare a Cupei României s-a calificat SCM Zalău, având un setaveraj mai bun decât Rapidul. În sferturile de finală ale Cupei României, Zalăul va întâlni Dinamo București.

 

2 Thoughts to “SCM Zalău, calificare “cu cântec” în sferturile Cupei României”

  1. […] Deși zălăuanii s-au impus cu 3 – 1 în partida tur, pe terenul Rapidului, și părea că returul de la Zalău va fi unul fără emoții, disputa retur dintre SCM Zalău și Rapid a fost “cu cântec”, formația de la poalele Meseșului pierzând cu 1 – 3. Zălăuanii s-au calificat, totuși, în sferturile de finală datorită unui setaveraj mai bun, dar emoțiile au persistat până la finalul jocului. Oaspeții au câștigat primele două seturi cu 25 – 22, după evoluții oscilante ale scorului. Cu un moral bun, rapidiștii au început… Citeste mai mult […]

  2. […] Deși zălăuanii s-au impus cu 3 – 1 în partida tur, pe terenul Rapidului, și părea că returul de la Zalău va fi unul fără emoții, disputa retur dintre SCM Zalău și Rapid a fost “cu cântec”, formația de la poalele Meseșului pierzând cu 1 – 3. Zălăuanii s-au calificat, totuși, în sferturile de finală datorită unui setaveraj mai bun, dar emoțiile au persistat până la finalul jocului. Oaspeții au câștigat primele două seturi cu 25 – 22, după evoluții oscilante ale scorului.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment