SCM Zalău a suferit prima înfrângere în play-out

Seria rezultatelor pozitive ale echipei SCM Zalău în play-out a fost întreruptă sâmbătă, de Minerul Ocna Dej. Zălăuanii au cedat cu 0 – 1 într-un joc desfășurat la Baza Sportivă Unirea din Jucu, unicul gol al partidei fiind marcat de Raul Vitan, în minutul 38, acesta învingându-l pe portarul Leo Mureșan cu un șut la colțul lung, mingea lovind bara înainte să pătrundă în plasă.

Zalăul a avut șansa deschiderii scorului încă din minutul 7, dar Artur Pătraș a finalizat ca un începător faza, deși se afla în poziție de „unu la unu” cu portarul advers. Tot Pătraș a fost la un pas de gol în prima parte, lovitura liberă executată de acesta fiind respinsă cu greu în corner de portarul gazdelor. Și gazdele au mai avut o ocazie imensă, mingea oprindu-se în bară.

Pentru SCM Zalău urmează duelul de pe teren propriu cu CSM Sighetu Marmației, formație ce a învins sâmbătă cu scorul de 5 – 0, pe teren propriu, Victoria Carei.

Sportul Șimleu a cedat cu 0 – 3 pe terenul celor de la CFR 2 Cluj, iar în runda viitoare va primi vizita formației celor de la Minerul Ocna Dej.

 

 

2 Thoughts to “SCM Zalău a suferit prima înfrângere în play-out”

  1. […] Seria rezultatelor pozitive ale echipei SCM Zalău în play-out a fost întreruptă sâmbătă, de Minerul Ocna Dej. Zălăuanii au cedat cu 0 – 1 într-un joc desfășurat la Baza Sportivă Unirea din Jucu, unicul gol al partidei fiind marcat de Raul Vitan, în minutul 38, acesta învingându-l pe portarul Leo Mureșan cu un șut la colțul lung, mingea lovind bara înainte să pătrundă în plasă. Zalăul a avut șansa deschiderii scorului încă din minutul 7, dar Artur Pătraș a finalizat ca un începător faza, deși se afla în poziție de… Citeste mai mult […]

  2. […] Seria rezultatelor pozitive ale echipei SCM Zalău în play-out a fost întreruptă sâmbătă, de Minerul Ocna Dej. Zălăuanii au cedat cu 0 – 1 într-un joc desfășurat la Baza Sportivă Unirea din Jucu, unicul gol al partidei fiind marcat de Raul Vitan, în minutul 38, acesta învingându-l pe portarul Leo Mureșan cu un șut la colțul lung, mingea lovind bara înainte să pătrundă în plasă. Zalăul a avut șansa deschiderii scorului încă din minutul 7, dar Artur Pătraș a finalizat ca un începător faza,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment