SCM Zalău a ratat prima victorie a sezonului în prelungiri

SCM Zalău a susţinut sâmbătă după-amiaza al doilea meci din acest sezon, tot pe teren propriu, la fel cum s-a întâmplat în prima etapă, cu Unirea Dej. Dacă în duelul de săptămâna trecută, oaspeţii au controlat jocul în cea mai mare parte, impunându-se cu 2 – 0, zălăuanii au arătat mai bine sâmbătă, în disputa cu Viitorul Şelimbăr (Sibiu).
Zălăuanii au avut două noutăţi în lot faţă de disputa cu dejenii, Raul Vitan şi Sebastian Culda, iar al doilea a şi reuşit primul gol al sezonului pentru SCM. De cealaltă parte, în „11”-le de bază al sibienilor s-au regăsit şi câţiva jucători care au trecut prin primele două eşaloane, cel mai cunoscut fiind Alex Curtean, care a evoluat la Dinamo.
Scorul l-au deschis oaspeţii, chiar prin Alexandru Curtean, în minutul 25, dar Zalăul a egalat situaţia pe tabelă până la pauză prin Sebastian Culda, jucător transferat în urmă cu câteva zile la formaţia de la poalele Meseşului. Învinşi în prima rundă de Unirea Dej, jucătorii pregătiţi de Alexandru Pop şi-au dorit foarte mult victoria, iar în minutul 81, Răzvan Dulap a înscris pentru 2 – 1, reluând balonul cu capul în plasă după o lovitură de la colţul terenului. După înscrierea celui de-al doilea gol, gazdele s-au retras, dându-le şansa oaspeţilor să atace mai mult poarta apărată de Claudiu Băican. Finalul a fost unul cu ghinion pentru zălăuani, Viitorul Şelimbăr înscriind pentru 2 – 2 în minutul 90+3, prin Ciprian Natea, care l-a învins pe Băican cu un şut din interiorul careului.
După două etape, SCM Zalău are minus cinci puncte, având în vedere că a început campionatul cu o penalitate de minus şase, urmând ca în etapa viitoare, programată sâmbătă, 7 septembrie, să întâlnească în deplasare FC Unu Gloria Bistriţa.
SCM Zalău: Claudiu Băican – Andrei Şumlea, Varga Markusz, Răzvan Dulap, Iustin Ardelean, Alex Turcu, Călin Cristian, Sebastian Culda, Raul Vitan, Sebastian Duma şi Bogdan Boje. Au mai evoluat: Florin Pop, Daniel Laza şi Daniel Supuran. Antrenori: Alexandru Pop (principal) şi Alex Turcu (secund). Delegat: Vasile Jula

One Thought to “SCM Zalău a ratat prima victorie a sezonului în prelungiri”

  1. Anonim

    „Uiiii Dumnezeule” ciunt ionel va da pontul pentru pariori, si zice asa. La fel ca meciul de fotbal dintre SCM Zalau – ACS Viitorul Selimbar incheiat la egalitate 2:2, ionelas zice ca si duminica la handbal v-a fi exact ca la fotbal. Scurt, ambele echipe marcheaza in ambele reprize !!!

Leave a Comment