SCM Zalău a obţinut cea mai clară victorie a sezonului, după trei etape de „secetă”

Etapa cu numărul 12 a Ligii a III-a de fotbal i-a adus echipei SCM Zalău cea mai clară victorie a sezonului. După trei etape în care echipa a înregistrat două remize şi un eşec, formaţia de la poalele Meseşului a câştigat cu scorul de 5 – 0 duelul de pe teren propriu cu Victoria Carei. Prima jumătate de oră a fost una destul de echilibrată, dar fără ocazii clare la cele două porţi. Scorul a fost deschis în minutul 34, de Vlad Moraru, care a apărut perfect la colţul lung al porţii adverse şi a reluat în plasă centrarea trimisă de Cherecheş. 1 – 0 a fost scorul pauzei, iar după revenirea de la cabine, zălăuanii au mai marcat de patru ori. Atacantul Sergiu Pop a înscris pentru 2 – 0 în minutul 56, iar finalul a fost al noului-intrat, Mihai Doroftei, care a reuşit hattrick-ul. Acesta a marcat de trei ori în decurs de 10 minute, stabilind scorul final, 5 – 0.
Tot în cadrul rundei de sâmbătă, Sportul Şimleu a evoluat în deplasare, pe terenul formaţiei CSM Olimpia Satu Mare, una dintre candidatele la calificarea în play-off. Şimleuanii au rezistat o jumătate de oră fără gol, gazdele deschizând scorul în minutul 30, prin Cătălin Vaida. La pauză s-a intrat cu 1 – 0, iar după revenirea de la vestiare, CSM Olimpia Satu Mare a mai înscris o dată prin Alex Negrea, stabilind scorul final, 2 – 0.
După etapa a XII-a, SCM Zalău ocupă, în continuare, locul 4, cu 20 de puncte acumulate, iar Sportul Şimleu se situează pe poziţia a IX-a, cu 7 puncte.
În celelalte jocuri ale rundei, s-au înregistrat rezultatele: CSM Sighetu Marmaţiei – Lotus Băile Felix 1 – 1, FC Bihor – Minerul Ocna Dej 2 – 0 şi Gloria Bistriţa-Năsăud – CFR II Cluj 2 – 0.
Etapa viitoare este programată sâmbătă, 19 noiembrie, după următorul program: Gloria Bistriţa-Năsăud – CSM Sighetu Marmaţiei, CFR II Cluj – CSM Satu Mare, Sportul Şimleu Silvaniei – FC Bihor, Minerul Ocna Dej – CSM Zalău şi CSM Victoria Carei – Lotus Băile Felix.

2 Thoughts to “SCM Zalău a obţinut cea mai clară victorie a sezonului, după trei etape de „secetă””

  1. […] Etapa cu numărul 12 a Ligii a III-a de fotbal i-a adus echipei SCM Zalău cea mai clară victorie a sezonului. După trei etape în care echipa a înregistrat două remize şi un eşec, formaţia de la poalele Meseşului a câştigat cu scorul de 5 – 0 duelul de pe teren propriu cu Victoria Carei. Prima jumătate de oră a fost una destul de echilibrată, dar fără ocazii clare la cele două porţi. Scorul a fost deschis în minutul 34, de Vlad Moraru, care a apărut perfect la colţul lung… Citeste mai mult […]

  2. […] Etapa cu numărul 12 a Ligii a III-a de fotbal i-a adus echipei SCM Zalău cea mai clară victorie a sezonului. După trei etape în care echipa a înregistrat două remize şi un eşec, formaţia de la poalele Meseşului a câştigat cu scorul de 5 – 0 duelul de pe teren propriu cu Victoria Carei. Prima jumătate de oră a fost una destul de echilibrată, dar fără ocazii clare la cele două porţi. Scorul a fost deschis în minutul 34, de Vlad Moraru,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment