SCM Zalău a mai bifat o victorie în play-out

Atmosferă de vacanță la SCM Zalău, care, deși nu a practicat un joc spectaculos, a reușit să se impună cu 2 – 0 pe teren propriu, în duelul cu CSM Sighetu Marmației.

Scorul a fost deschis în minutul 18, de Cristian Jalbă, care a reluat balonul în plasă din interiorul careului, după o lovitură de la colțul terenului. În minutul 20, oaspeții au rămas în inferioritate numerică, după ce Radu Gherman a primit cartonașul roșu pentru un fault din spate asupra lui Nikolic, fază la care sighetenii antrenați de Adrian Iencsi au protestat vehement. Nefiind salvați încă de la retrogradare, sighetenii au jucat cu multă ambiție, dar experiența jucătorilor zălăuani a avut un aport mai mare asupra desfășurării jocului. La cabine s-a intrat cu avantaj minim, iar după revenirea de la vestiare, Zalăul a mai avut de câteva ori șansa majorării scorului.

Golul al doilea a venit în minutul 67, Valentin Culda înscriind în stilu-i caracteristic, cu un șut din afara careului de 16 metri.

După victoria de sâmbătă, SCM Zalău a acumulat 46 de puncte, iar în ultimele două runde va întâlni CFR 2 Cluj, la Jucu și Victoria Carei pe teren propriu.

Printre jucătorii introduși pe parcursul partidei la SCM Zalău s-a numărat și Marius Radu, un fotbalist de la grupele de juniori, care a debutat astfel în Liga a III-a.

Sportul Șimleu a suferit o nouă înfrângere sâmbătă, cedând pe teren propriu în fața celor de la Minerul Ocna Dej, scor 0 – 1. Cu 14 puncte acumulate, echipa condusă de George Zima este condamnată la retrogradare, indiferent de rezultatele din ultimele două runde.

2 Thoughts to “SCM Zalău a mai bifat o victorie în play-out”

  1. […] Atmosferă de vacanță la SCM Zalău, care, deși nu a practicat un joc spectaculos, a reușit să se impună cu 2 – 0 pe teren propriu, în duelul cu CSM Sighetu Marmației. Scorul a fost deschis în miniutul 18, de Cristin Jalbă, care a reluat balonul în plasă din interiorul careului, după o lovitură de la colțul terenului. În minutul 20, oaspeții au rămas în inferioritate numerică, după ce Radu Gherman a primit cartonașul roșu pentru un fault din spate asupra lui Nikolic, fază la care sighetenii antrenați de Adrian… Citeste mai mult […]

  2. […] Atmosferă de vacanță la SCM Zalău, care, deși nu a practicat un joc spectaculos, a reușit să se impună cu 2 – 0 pe teren propriu, în duelul cu CSM Sighetu Marmației. Scorul a fost deschis în miniutul 18, de Cristin Jalbă, care a reluat balonul în plasă din interiorul careului, după o lovitură de la colțul terenului. În minutul 20, oaspeții au rămas în inferioritate numerică, după ce Radu Gherman a primit cartonașul roșu pentru un fault din spate asupra lui Nikolic,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment