SCM Craiova a câştigat „Cupa Consiliului Judeţean Sălaj”

Handbal Club Zalău a pierdut primele două dispute de la „Cupa Consiliului Judeţean Sălaj”, jocuri în care s-a duelat cu SCM Craiova şi HCM Râmnicu Vâlcea. Al treilea duel a avut loc împotriva lotului naţional de tineret, câştigat cu scorul de 44 – 35 de formaţia de la poalele Meseşului

HC Zalău, HCM Râmnicu Vâlcea, SCM Craiova şi lotul naţional de tineret al României, pregătit de Gheorghe Tadici şi Bogdan Burcea, sunt cele patru echipe care s-au duelat la ediţia a X-a a „Cupei Consiliului Judeţean Sălaj”.
Formaţia zălăuană a pierdut ambele partide susţinute în prima zi a turneului, cedând cu scorul de 31 – 32 partida cu SCM Craiova şi cu 20 – 26 jocul cu HCM Râmnicu Vâlcea.
A doua zi a turneului a început cu jocul dintre HC Zalău şi lotul naţional de tineret al României. Formaţia zălăuană, condusă de pe margine de antrenorul secund, Elena Tadici, a câştigat cu 44 – 35, după ce la pauză, tabela a arătat 23 – 16.
În prima zi a turneului, HCM Râmnicu Vâlcea s-a impus cu scorul de 38 – 34 în lotului naţional de tineret, care a cedat şi împotriva Craiovei cu 26 – 32.
Duelul pentru primul loc s-a dat între SCM Craiova şi HCM Râmnicu Vâlcea, oltencele pregătite de Bogdan Burcea câştigând scorul de 26 – 24.

Alte articole

3 Thoughts to “SCM Craiova a câştigat „Cupa Consiliului Judeţean Sălaj””

 1. Corbul loveste din nou!

  NEA PETRICA ASTEAPTA ACOLO!

  Nu scap de Simi, ca de Ceausescu?

 2. Spectator fidel

  Sa speram ca in Cupele Euro nu ne mai deranjeaza din toate P>D>V acest Simi Corb cu ……

 3. Anonim

  De revelion ar trebui si ele si Tadici sa stea sa se antreneze , ca dorm pe teren in picioare,unele fiind ca niste babe de reforma ..

Leave a Comment