Scenografie de excepţie la partida de handbal

Galeria „Ultra Boys Zalău” a pregătit o scenografie de excepţie pentru partida de handbal, dintre HC Zalău şi Kastamonu Beledyiesi, din cadrul manşei tur a sferturilor de finală din Cupa EHF. Membrii galeriei au confecţionat veste din material textil în trei culori, roşu, galben şi albastru, aproape pentru toată sala. Au fost şi veste de culoasre albă, aşezate strategic, astfel încât să poată fi scoase în evidenţă iniţialele clubului: HCZ.
În cele trei sectoare ale tribunei a fost afişat şi câte un banner cu o fotografie în care era Mihai Viteazul pe cal, fostul domn al celor trei ţări româneşti (Moldova, Transilvania şi Ţara Românească) între 1600 – 1601.
O scenografie asemănătoare a mai fost prezentată în luna februarie a anului trecut, la partida dintre HC Zalău şi HC Dunărea Brăila.

7 Thoughts to “Scenografie de excepţie la partida de handbal”

 1. Anonim

  fostul domn al Ţării Româneşti între 1593 – 1600 asta-invatat tu la istorie?

 2. Anonim

  nu-l mai injurati pe Gicu acum?

 3. Bogdan

  Cei care il injura sunt plini de rautate.. in orice padure exista uscaturi.. Respect Ultras Gicu !

 4. Anonim

  penibil mihai viteazu a incendiat zalaul dupa victoria de la guruslau, tuciurii din galeria condusa de un absolvent de scoala profesionala cred ca tot ce zboara e manaca

 5. Spectator frecvent ..

  FELICITARI GICU ,NU BAGA IN SEAMA TOTI FRUSTRATI SI INVIDIOSI DE DUZINA 1 SPECTACOLUL CU AJUTORUL VOSTRU A FOST FORMIDABIL ! MERITATI TOT RESPECTUL SPECTATORILOR SI NU NUMAI ! bRAVO ! La mai mare si cu alte ocazii.

  1. Anonim

   stii la cine se zice zice bravo

 6. Spectator

  Pe cand si la volei o asemenea coregrafie?

Leave a Comment