Şase medalii mondiale pentru CS Porolissum Zalău

Peste 750 de karateka s-au întrecut la ediţia din acest an a Campionatului Mondial de karate tradiţional, desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, la Walkz (Polonia), printre care şi cinci sportivi de la CS Porolissum Zalău, pregătiţi de Dorin Crecan. Evoluţia acestora a fost foarte bună, obţinând şase medalii.

Paul Sălăgean a devenit campion mondial la juniori, în proba de kumite echipe, iar la en-bu a obţinut medalia de bronz, împreună cu sportivul clujean, Andrei Moldovan. Fratele lui Paul, Darius Sălăgean, a concurat la copii II, devenind campion mondial cu echipa României, în proba de kumite. Echipa ţării noastre a fost alcătuită din trei titulari, iar primul care a intrat în concurs a fost sportivul zălăuan.
Foarte aproape de un titlu mondial a fost şi Răzvan Popan, în proba de en-bu, dar o neatenţie a făcut ca zălăuanul, împreună cu colegul său, Şer Luis, de la Sieshin Cluj, să obţină argintul.
Irina Pelivan, care a concurat la copii III, a fost medaliată cu bronz la kata echipe, iar la kihon, probă nou înfiinţată, s-a clasat pe locul patru.
Prezent pentru prima dată la un eveniment de o asemenea amploare, Eduard Crecan, fiul antrenorului Dorin Crecan, s-a clasat pe locul patru în probele de kata şi kihon, la categoria copii III.
Antrenorul CS Porolissum Zalău, Dorin Crecan, a fost prezent la Campionatul Mondial din Polonia nu doar în calitate de tehnician, acesta aflându-se printre cei 46 de arbitri care au oficiat competiţia de la Walkz.

2 Thoughts to “Şase medalii mondiale pentru CS Porolissum Zalău”

 1. Anonim

  INTERPELARE ADRESATA ORGANIZATIEI PSD SALAJ SI SENATORULUI GHEORGHE POP

  Autor: Cetateanul Consternat
  Circumscriptie electorala: Nr. 33 Salaj
  Colegiul electoral: Nr. 2, Zalau-Salaj
  Grup Politic : Niciunul

  Obiectul interpelarii – Pana Cand?

  Stimabililor politicieni,
  Pana cand ii veti permite cetatenei Daniela Elena Fizesan – Chisbora, membru PSD Salaj, sa se ocupe cu raspandirea unor zvonuri malitioase in legatura cu povestile vanatoresti ale senatorului PSD, Gheorghe Pop?

  Cu deosebita consideratie,
  Cetateanul Consternat

 2. profa

  felicitari dorine, felicitari elevului paul de la liceul teoretic gh.sincai si pentru evolutia sa deosebita ,…si sper la o performanta buna si la olimpiada de germana.

Leave a Comment