Sălăjenii şi-au încordat muşchii la Trofeul Hercules

Unul dintre cele mai puternice concursuri internaţionale de culturism, Trofeul Hercules, a avut loc la finele săptămânii trecute, la Hotelul Padiş din Băile Felix. La eveniment au fost prezenţi şi doi sălăjeni: şimleuanul Tokoly Francisc, legitimat la CS Gold Gym Şimleu Silvaniei şi zălăuanca Raluca Vlaicu, legitimată la CS Alfa Zalău.

Chiar dacă nu s-au clasat nici unul pe podium, cei doi culturişti sălăjeni au avut o comportare bună. Tokoly Francisc a concurat la categoria 70 de kilograme – culturism, clasându-se pe locul 6 la final. La această categorie au concurat 8 sportivi, însă, antrenorul CS Gold Gym Şimleu Silvaniei, Ioan Laslo a precizat că „a fost o categorie foarte greau, toţi sportivii fiind foarte valoroşi”. Locul întâi la această categorie a fost câştigat de un sportiv maghiar, fost campion mondial la amatori.
Raluca Vlaicu a participat pentru prima dată la categoria bikini, clasându-se pe locul opt. „Cred că pentru Raluca ar fi fost mai bine dacă ar fi participat la categoria culturism”, este de părere antrenorul Laslo.
La Trofeul Hercules au fost prezenţi sportivi din România, Ungaria, Serbia şi Slovacia

 

Leave a Comment