Sălăjenii, pe podium la Campionatul Naţional Şcolar de karate

Campionatul Naţional Şcolar de karate, ajuns la ediţia a III-a, s-a desfăşurat şi în acest an la Oradea, în organizarea Palatului Copiilor din Oradea, în colaborare cu Clubul Sportiv Shogunul Oradea.

Numărul de participanţi a fost, şi în acest an, unul destul de mare, peste 300 de sportivi de la 36 de cluburi întrecându-se în probele de kumite individual şi pe echipe.
Printre cluburile participante la evenimentul de la Oradea s-a numărat şi Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei, participând cu un număr de 13 sportivi, dintre care doi de la CS Dani-San Zalău, doi de la CS Omega Şimleu Silvaniei şi unul de la CS Omega Şimleu Silvaniei – secţia Jibou.
Şi de această dată, karateka pregătiţi de Gheorghe Pop şi Dan Chiş au avut o evoluţie bună, obţinând 12 clasări pe podium, dintre care, patru locuri doi şi opt locuri trei.
Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei a urcat pe podium şi în clasamentul cluburilor afiliate la Ministerul Educaţiei Naţionale, clasându-se pe locul trei, cu 205 puncte acumulate.
În clasamentul cluburilor afiliate la Federaţia Română de Karate, pe primul loc s-a situat Clubul Copiilor „Karate DO BFKS” Carei.
Cele mai bune evoluţii le-au avut: Tania Pop, Balog Krisztina, Maria Grădinar, Marius Ilinca, Ioan Pap, Alin Rus, Luca Ardelean, Gabriel Ardelean, Sergiu Gombaşi, Mark Vicsi şi Marco Zaharia.
Conducerea Clubului Copiilor din Şimleu Silvaniei a ţinut să-i felicite la final pe sportivi, pentru evoluţia lor şi să le ureze succes în concursurile următoare.

Leave a Comment