Ioan Laslo şi Liviu Unguruşan, premiaţi la „Gala Culturismului Românesc”

Federaţia Română de Culturism şi Fitness a organizat în acest an prima ediţie a „Galei Culturismului Românesc”, eveniment la care au fost invitaţi şi Ioan Laslo şi Liviu Unguruşan, sportivi de ale căror nume se leagă cea mai mare parte din istoria culturismului sălăjean.
Evenimentul a avut loc la Bucureşti, fiind invitaţi atât sportivi din generaţia tânără, cât şi culturişti care au trecut de pragul de 40 de ani.
La gală a fost prezent Mihai Covaliu, noul preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, dar şi reprezentanţi ai Federaţiei Internaţionale de Culturism şi Fitness.
Atât Ioan Laslo, preşedintele CS Gold Gym Şimleu Silvaniei, cât şi Liviu Unguruşan, preşedintele CS Alfa Zalău au fost premiaţi pentru întreaga activitate pe care au avut-o în acest sport, pentru implicarea în promovarea culturismului şi pentru susţinerea activităţii federaţiei.
De-a lungul carierei, Ioan Laslo şi Liviu Unguruşan au participat la concursuri importante organizate atât pe plan naţional, cât şi internaţional, fiind multipli campioni ai României.

One Thought to “Ioan Laslo şi Liviu Unguruşan, premiaţi la „Gala Culturismului Românesc””

  1. Anonim

    como i-a pus la carat lebenite si au facut muschi! felicitari

Leave a Comment