Sala Sporturilor si Stadionul Municipal, la acelasi pret pentru toate cluburile

Sala Sporturilor si Stadionul Municipal, la acelasi pret pentru toate cluburile

In urma unei analize detaliate asupra cheltuielilor privind inchirierea Salii Sporturilor si a Stadionului Municipal de catre cluburile HC Zalau, Remat Zalau si FC Zalau, consilierii locali au votat luni, in sedinta ordinara, un singur tarif pentru toate cele trei echipe mai sus amintite. Astfel, incepand cu luna iulie, tariful practicat pentru utilizarea bazelor sportive de catre cele trei cluburi va fi de 40 de lei pe ora pentru maximum 80 de ore lunar, respectiv 960 de ore anual, pentru fiecare club. In acest tarif, cluburile vor putea utiliza orice sector de la Sala Sporturilor sau Stadionul Municipal, facturarea efectuandu-se in functie de numarul efectiv de ore utilizate.

Cele trei cluburi au folosit aproximativ acelasi numar de ore, in perioada ianuarie – mai 2011, diferenta valorica rezultand in functie de tipul de baza sportiva pe care s-a jucat.

Valoarea totala a facturilor emise pe cele cinci luni pentru HC Zalau, Remat Zalau si FC Zalau este de 66.310 lei, din care au fost incasate doar 17.890 de lei.

Avand in vedere ca la aprobarea bugetului FC Zalau nu s-a tinut cont de noile tarife stabilite in ianuarie 2011, la aceasta data nu exista posibilitati pentru plata acestora.

La HC Zalau nu exista restante, clubul avand de platit doar factura lunii mai, in valoare de 6.400 de lei.

CS Remat Zalau are de platit pana in data de 23 iunie, suma de 332.910 lei iar numarul de ore utilizate este de 4.695, rezultand astfel un tarif orar de 70 de lei pe ora.

Leave a Comment