Saf Sov Jibou s-a impus la Cupa PDL

Saf Sov Jibou s-a impus la Cupa PDL

Partidul Democrat Liberal a organizat in acest an prima editie a Cupei PDL la minifotbal, iar la finele saptamanii trecute a avut loc faza finala, in care s-au intalnit castigatoarele celor patru centre: Olimpic PDL Zalau, Silvania PDL Cehu-Silvaniei, Silvania PDL Simleu-Silvaniei si Saf Sov Jibou. In urma meciurilor disputate, pe primul loc la final s-a clasat echipa din Jibou, urmata de cea din Zalau, cea din Simleu-Silvaniei si de echipa din Cehu-Silvaniei. In prima semifinala, s-au intalnit Olimpic PDL Zalau si Silvania PDL Cehu-Silvaniei, prima impunandu-se la loviturile de departajare. In cealalta semifinala, Saf Sov Jibou a trecut fara probleme de Silvania PDL Simleu-Silvaniei, de care a dispus cu scorul de 5 – 0. In finala mica s-au intalnit Silvania PDL Simelu-Silvaniei si Silvania PDL Cehu-Silvaniei, prima castigand cu scorul de 6 – 3. Finala mare s-a disputat intre Saf Sov Jibou si Olimpic PDL Zalau, prima castigand la limita, scor 3 – 2. Toate echipele au primit la finalul competitiei cate o diploma si o cupa, dar au fost acordate si cateva premii individuale. Astfel, Adrian Notigan (Sof Sav Jibou) a fost declarat cel mai bun portar, Marius Cozma (Olimpic PDL Jibou) – cel mai bun jucator, Marius Muntean (Sof Sav Jibou) – cel mai bun marcator, Eugen Crisan (Silvania PDL Simleu-Silvaniei) – cel mai varstnic jucator, iar Pop Ovidiu, de la Silvania PDL Cehu Silvaniei a primit din partea organizatorilor trofeul Fair-Play. La festivitatea de premiere a fost prezent si presedintele PDL Salaj, Lucian Bode, dar si consilierul primului ministru, Emil Boc.

Saf Sov Jibou: Adrian Notigan – Marius Muntean, Adrian Farcas, Sorin Farcas, Vlad Pascalau, Ciprian Pasca, Ghiocel Branduse, Dobrinean Mihai Branduse si Marcel Crisan.

Olimpic PDL Zalau: Marius Morar – Vasile Filip, Adrian Margin, Cristian Crisan, Gabor Csoka, Marius Cozma, Vasile Bulgarean, Daniel Muresan, Nagy Attila, Ciprian Vlaicu, Silviu Muresan, Daniel Baican, Daniel Sabau si Laurean Flonta.

Leave a Comment