S-au trezit abia după pauză

FC Zalău – Avântul Reghin 2 – 0 (0 – 0)
Au marcat: Alberto Vălimăreanu (min. 47) şi Claudiu Băican (min. 72 – penalty)

FC Zalău a reuşit să se impună cu scorul de 2 – 0 în faţa formaţiei Avântul Reghin, în penultimul meci de pe teren propriu din acest an. Jocul echipei zălăuane nu a arătat, însă, prea bine în prima parte a meciului, echipa pregătită de Călin Pop şi Cristian Oros având o singură ocazie importantă de gol, în minutul 31, când Benjamin Kuku a reluat cu caput peste transversală din numai trei metri. Prima ocazie a meciciului le-a aparţinut, însă, oaspeţilor, în minutul şase, şutul trimis de Deszi Lorand din interiorul careului fiind respins peste poartă de portarul Claudiu Băican.
Situaţia s-a schimbat după pauză, iar Zalăul a avut o evoluţie mai bună încă din primele minute. După numai două minute scurse din partea secundă, Zalăul a reuşit să deschidă scorul prin Alberto Vălimăreanu. Raul Stanciu a trimis o centrare perfectă în faţa porţii, iar mijlocaşul Zalăului a venit lansat la colţul lung şi a reluat balonul cu capul în plasă din şase metri. În minutul 52, Kuku putea majora avantajul formaţiei zălăuane, dar a ales să şuteze din marginea careului, deşi ar fi avut culoar liber de a pătrunde spre poartă.
Cu 18 minute înainte de finalul partidei, centralul întâlnirii a arătat punctul cu var din suprafaţa de pedeapsă a oaspeţilor, după ce portarul Vlad Negru l-a faultat în careu pe Cristian Tăbârţă. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de portarul Claudiu Băican, pe care antrenorul Călin Pop l-a desemnat să execute penalty-ul.
Oaspeţii au avut şansa de a reduce din handicap în minutul 82, însă şutul trimis de Szotyori Krisztian din interiorul careului a lovit bara laterală.
Scorul final al partidei putea fi 3 – 0, dar atacantul Alexandru Pop, introdus pe final de meci, a gafat ca un începător la marginea careului porţii adverse, după ce a scăpat singur spre poartă de la mijlocul terenului.
După victoria în faţa Reghinului, FC Zalău a acumulat 20 de puncte, urcând pe poziţia a treia în clasamentul Seriei a V-a. În etapa viitoare, zălăuanii vor evolua pe terenul formaţiei Arieşul Turda.
FC Zalău: Claudiu Băican – Erwin Kinczel, Iulia Petrache, Cosmin Cozma, Gabriel Ţiriac, Alberto Vălimăreanu, Bogdan Roghină (min. 66 Cristian Tăbârţă), Ibrahim Jamilu (min. 78, Alexandru Pop), Raul Stanciu, Daniel Supuran, Benjamin Kuku. Antrenori: Călin Pop (principal) şi Cristian Oros (secund)
Avântul Reghin: Vlad Negru – Sorin Gergely (min. 57, Csog Norbert), Szotyori Krisztian, Răzvan Dan, Mircea Ungur, Adrian Luca, Florin Truţa, Andrei Moldovan, Ionuţ Suci (min. 69, Kadar Barna), Ilie Echim, Deszi Lorand (min. 89, Tuzes Laszlo). Antrenori: Enyedi Andrei (principal) şi Vilmoş Stoica (secund)
15

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Leave a Comment