S-au impus pe final de meci

S-au impus pe final de meci

HC Zalau – HCM Roman 23 – 20 (12 – 10)

Gruparea pregatita de Gheorghe Tadici si Sorin Radulescu a dispus ieri, pe teren propriu, cu scorul de 23 – 20 de HCM Roman, victoria scapandu-le de orice griji pe handbalistele zalauance, privind evitarea retrogradarii. Partida a fost destul de disputata, cu multe rasturnari de scor, dar cu un final mai bun pentru zalauance, care s-au impus la o diferenta de trei goluri (23 – 20). Primul gol al meciului a fost marcat de Alina Czeczi, din lovitura de la sapte metri, insa in minutul trei oaspetele au trecut in avans (2 – 1) prin Ana Maria Dudescu. In acelasi minut, aceeasi Alina Czeczi a restabilit egalitatea la doi, si tot ea a dus Zalaul in avantaj, dupa ce a transformat o noua lovitura de la sapte metri. Pana in minutul 26, ambele echipe au continuat sa se afle pe rand in avantaj, insa diferenta nu a fost mai mare de un gol. Gruparea de la poalele Mesesului a inscris pe finalul primei parti doua goluri consecutive, scorul pauzei devenind astfel 12 – 10. Intr-un ritm asemanator a decurs si repriza secunda pana in minutul 51, cand tabela a aratat scorul de 18 – 18. Finalul insa a fost unul foarte bun pentru echipa zalauana, in special pentru Dana Babeanu, care a marcat patru goluri consecutive, al 23-lea gol fiind marcat de Mihaela Ivan. Trebuie remarcata si evolutia din partea secunda a portarului Mirela Nichita, care a inchis poarta chiar si in cateva situatii de om la om. Asa cum m-am asteptat, a fost un meci de angajament. Ambele echipe si-au dorit sa castige. A fost un meci dificil, cu o echipa buna, insa important este ca am obtinut victoria si nu mai avem nici o grija in ceea ce priveste retrogradarea. Nu am avut un joc foarte reusit. Au fost momente bune in repriza a doua, dar si momente slabe in prima repriza. Insa, totul este bine cand se termina cu bine, a declarat dupa meci managerul Gheorghe Tadici. Urmatorul meci pentru HC Zalau va avea loc la finalul saptamanii viitoare, cand handbalistele de la poalele Mesesului vor intalni in deplasare HCM Stiinta Baia Mare.

Pentru HC Zalau au evoluat: Nichita – Coadalata (4), Babeanu (8), Holhos (2), Czeczi (6), Ivan (3), Turcas. Au mai intrat: Cheta, Santamarean – Viscreanu si Klocza. Manager general: Gheorghe Tadici. Antrenor: Sorin Radulescu.

Evolutia scorului din cinci in cinci minute: minutul 5: 2 – 2; minutul 10: 4 – 4; minutul 15: 5 – 6; minutul 20: 7 – 7; minutul 25: 10 – 10; minutul 30: 12 – 10; minutul 35: 12 – 11; minutul 40: 13 – 13; minutul 45: 14 – 15; minutul 50: 18 – 17; minutul 55: 19 – 18; minutul 60: 23 – 20.

Sponsorii echipei HC Zalau: Consiliul Judetean Salaj, Primaria si Consiliul Local Zalau, Ceramica, Ritorsa&Riposta Simleu Silvaniei, Magura Simleu, Grupul Simex Simleu, Inserco, Ady Com, Comigex, Vidalis Holding, Complex Severus, SC Salvosan Ciobanca, Hanul Drumetilor, Centogroup, Briliant Plaza

Leave a Comment