S-au impus in primul amical al iernii

S-au impus in primul amical al iernii

Unirea Dej – FC Silvania 1 – 2 (0 – 2)

Pentru FC Silvania au marcat: Raul Crisan si Mircea Onet.

FC Silvania: Gabor – Bucur, R. Crisan, Onet, Varga, Villand, Vascan, Brata, Ianc, Codoban, Danila. Au mai evoluat: Miron – Muntean, Muresan, Schwarzkopf, Lupo, Petcut, Gavrilescu si Suteu. Antrenor: Dacian Nastai.

FC Silvania Simleu Silvaniei a inceput seria amicalelor la finalul saptamanii trecute, evo-luand in deplasare, in fata echipei Unirea Dej, formatie ce evolueaza in Liga a III-a. Primul amical a fost unul cu succes pentru gruparea pregatita de Dacian Nastai, simleuanii impunandu-se cu scorul de 2 – 1, dupa ce la pauza conduceau cu scorul de 2 – 0. Pentru simleuani au evoluat si cei patru jucatori aflati in probe, Bucur, Ianc, Codoban si portarul Miron.

Presedintele FC Silvania, Ioan Gurzau, ne-a precizat ca in aceasta saptamana mai sunt asteptati la echipa 3 – 4 jucatori, doi dintre ei fiind juniori. Vor mai veni in aceasta saptamana in probe inca 3 – 4 jucatori. Oricum noi mai transferam 2 sau trei jucatori, iar lotul vrem sa-l definitivam pana la plecarea in cantonament. FC Silvania va continua pregatirile pe plan local in aceasta saptamana, cu cate doua antrenamente zilnice, urmand ca duminica sa plece in stagiul de pregatire de la Baile Tusnad.

Dupa revenirea din cantonament, simleuanii au programate doua partide de verificare. Prima va avea loc in 3 februarie, la Cluj, in fata Universitatii, iar al doilea la Oradea, pe 6 februarie, in fata echipei FC Bihor. Primul meci din retur pentru simleuani este programat in data de 27 februarie, in deplasare, in fata celor de la Drobeta Turnu Severin.

Leave a Comment