S-a stins din viaţă un fost antrenor al echipei Silvania Şimleu Silvaniei

Veste tragică pentru iubitorii fotbalului din România, dar mai ales pentru cei din Satu Mare. Mircea Bolba, simbolul echipei Olimpia Satu Mare, fost jucător la Steaua, Olimpia Satu Mare, Politehnica Timişoara, ASA Târgu Mureş, FC Bihor şi Armătura Zalău s-a stins din viaţă în dimineaţa zilei de 6 ianuarie.

Printre echipele pe care Bolba le-a antrenat după ce şi-a încheiat cariera de jucător se numără şi Silvania Şimleu Silvaniei, tehnicianul sătmărean fiind primul antrenor cu care s-a început proiectul „Silvania Şimleu Silvaniei”, club înfiinţat în 2008 şi care a activat chiar şi în Liga a II-a în perioada 2009 – 2010. Ca antrenor şi manager, sătmăreanul a mai antrenat Olimpia Satu Mare, Unirea Dej, FC Maramureş, Turul Micula şi Someşul Dej.

„E greu să-mi exprim regretul în cuvinte… L-am cunoscut foarte bine pe Mircea Bolba, a fost antrenorul cu care am început proiectul „Silvania Şimleu Silvaniei”, un antrenor foarte dedicat meseriei. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, sunt cuvintele fostului preşedinte al Silvaniei, Ioan Gurzău, actualmente preşedinte la Sportul Şimleu.

Bolba a avut o relaţie foarte bună de prietenie şi cu Marius Paşca, antrenorul echipei SCM Zalău.

Mircea Bolba avea 59 de ani şi era internat de câteva săptămâni la un spital din Satu Mare din cauza unor probleme grave de sănătate. Între timp, fostul tehnician a fost infectat şi cu virusul SARS-Cov-2, iar marţi dimineaţa a pierdut lupta cu viaţa.

Leave a Comment